Kurukcu'dan, Tabipler Odası'na destek ziyareti…

Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Örgütü son zamanlarda bazı çevrelerce hedef haline getirildiğini ve saldırılara maruz kaldığını ifade ettiği Türk Tabipler Birliği Van-Hakkari Tabipler Odası Başkanlığı'na destek ziyaretinde bulundu.

Kurukcu'dan, Tabipler Odası'na destek ziyareti…

    Ziyarette CHP Van il Başkanı Mehmet Kurukcu, CHP Tuşba İlçe Başkanı İzzet Kartal, CHP Gevaş ilçe Başkanı Musa Baran ve yönetim kurulu üyeleri Şahin Öztekin ve Sinan Solmaz katıldı.

 CHP'liler Türk Tabipler Birliği Van Hakkari Tabipler Odası Başkanı Dr. Hüseyin Yaviç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlandı.

Ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan  CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu Türk Tabipler Birliği'nin maruz kaldığı saldırılara vurgu yaparak CHP'nin her zaman Türk Tabipler Birliği'nin yanında yer alacağını ifade etti.

 

   “TABİPLER ODASI ÜZERİNDEN KARANLIK BİR SENARYO OYNANMAYA ÇALIŞILMAKTADIR”

   Kurukcu, "Son günlerde ülkemizde Tabipler Odası üzerinden karanlık bir senaryo oynanmaya çalışılmaktadır.  Doktorlarımızın odaları bölünerek küçültülerek yönetilmeye çalışılmaktadır.  İktidarın bu çabalarından vazgeçmesi gerektiğini belirtmek istiyorum. CHP olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada doktorlarımızın yanında yer almaya devam edecektir.  Bu desteğimizi belirtmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız pandemi sürecinde bir can daha yaşatabilmek için gecesini gündüzüne kattılar. Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız pandemiye karşı verdikleri mücadelede  hayatlarını kaybettiler. Ancak mücadeleden yılmadılar.  Bu noktada sağlık çalışanlarına acilen 3600 ek gösterge verilmesi gerektiğini belirtmek istiyorum.  Hiç olmazsa ekonomik olarak bir rahatlama sağlanacaktır.  CHP olarak Sn Bahçelinin söylemini kınıyor ve  bütün hekimlerin ve Tabibler Odamızın yanında olduğumuzu ve yalnız olmadıklarını bir kez daha belirtirken Hüseyin Bey'e ve yönetici arkadaşlarına ev sahiplikleri dolayısıyla teşekkür ettiğimi ifade etmek istiyorum" dedi.

 

   BAŞKAN YAVİÇ:  "BÜTÜN CHP'LİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

    Türk Tabipler Birliği Van Tabipler Odası Başkanı Hüseyin Yaviç ise gerçekleştirmiş oldukları destek ziyareti dolayısıyla CHP' Van il Başkanı Mehmet Kurukcu ve ekibine teşekkür etti.

Yaviç, "Sağlıkçıların son günlerde uğradığı baskılar, yıldırma girişimleri ve pandemi nedeniyle ortaya çıkan sıkıntılar nedeniyle bizlere destek ziyaretinde bulunan CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu Beye ve bütün CHP'lilere teşekkür ediyorum. Biz onların her daim yanımızda olduğunu ve desteklerini bizden esirgemediklerini biliyoruz.  Gerçekleştirmiş oldukları bu ziyaretten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2020, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29