Koçak, il başkanlığı adaylığını açıkladı

Van Milli Eğitim Müdürlüğü'nden emekli olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayranı olarak bilinen Ahmet Koçak, Ak Parti Van İl Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Koçak, il başkanlığı adaylığını açıkladı

   Van'da yaklaşık 5 dönem milletvekilliği adaylığını açıklayan, sonraki süreçte adaylık verilmediği için partisinden hiçbir zaman için küsmediğini söyleyen Ahmet Koçak, gazetemizi ziyaret ederek, Ak Parti İl Başkanlığı için aday olduğunu ifade etti.
     Koçak, kendisini tanıtarak, "Ben Van'ın merkez Çakırbey Köyü'nde doğdum.  Uzun süre eğitim camiasında çalıştım. İlahiyat Fakültesi mezunuyum. Vanlılar beni Recep Tayyip Erdoğan hayranı olarak bilir. Ben şevi aşiretine mensubum. Arif Beyin torunuyum. Uzun süredir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan gidiyorum. Her zaman söylemişimdir; malımla, canımla, tüm varlığımla onun yanındayım. Kendisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemden bugüne kadar, ben hep kendisini destekledim. Kendisini Allah için seviyorum. Bugün de eğer yeniden İl Başkanlığı için adaylığımı açıkladıysam, onu sevdiğimdendir. Bu görevi bana verseler de, vermeseler de, ben her zaman için Erdoğan hayranıyım ve Ak Parti'den de ayrılmayacağım. Bende küslük olmaz. Ben dava adayıyım. Benim gerçek sevdamı, tüm teşkilatlar da bilir. İlçe başkanları da beni çok iyi tanır" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29