Kitap okuma yarışmasında katılımlar sona erdi

İpekyolu Belediyesi, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap okumayı sevdirmek ve seçkin eserlere ilgiyi artırmak için düzenlediği kitap okuma yarışması’nda katılımlar sona erdi.

Kitap okuma yarışmasında katılımlar sona erdi

  “OKUYAN İNSAN EN GÜÇLÜ İNSANDIR”
   İpekyolu Belediyesi,  ‘Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’ dünyanın ve Türkiye’nin mücadele ettiği yeni tip koronavirüs (COVID-19) nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlara yönelik etkinlik kapsamında "Okuyan insan en güçlü insandır" sloganı ile hayat geçirdiği kitap okuma yarışmasında katılımlar 25 Haziran 2020 Perşembe günü sona erdi. Katılımların ücretsiz olduğu, yaş sınırlamasının bulunmadığı yarışma, www.sinav.ipekyolu.bel.tr sitesi üzerinden 17 Temmuz 2020 Cuma günü, 20.00 - 21.00 saatleri arasında online olarak yapılacak. Cevap anahtarı da www.ipekyolu.bel.tr web sitesi üzerinden,  24 Temmuz 2020 Cuma günü yayınlanacak.
 

“EDEBİYAT DÜNYASININ ÖNEMLİ ESERLERİ OKUNACAK”
    Yarışmacılar, İpekyolu Belediyesi tarafından belirlenen edebiyat dünyasının önemli eserleri arasında yer alan Mustafa Kutlu “Ya Tahammül Ya Sefer”, Kemal Tahir “Esir Şehrin İnsanları”, Refik Halid Karay “Memleket Hikayeleri”, Yakup Kadri Karaosmanoğlu “Yaban” ve Edmondo De Amicis “Çocuk Kalbi” 5 kitabını kendileri temin etmek suretiyle okuyacaklar.
 

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLER VERİLECEK
   Yarışmada dereceye girenleri ödüller bekliyor. Birinciye laptop, ikinciye tablet, üçüncüye fotoğraf makinesi, dördüncüye ise bisiklet verilecek.
Belediye ‘Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’ tarafından yapılan açıklamada yarışmaya müracaat edip de sms ve link almakta sorun yaşayan yarışmacıların 444 7 160 telefon numarasından ilgili birimle iletişime geçmeleri istendi. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2020, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29