Kara Kobralar, Vanspor'un şampiyonluk yıl dönümünü kutlayacak

Geçtiğimiz sezon Ankara'da oynanan play-off finalinde Esenler Erokspor'u 2-1 yenerek TFF 2. Futbol Ligi'ne yükselen Vanspor'un şampiyonluk yıldönümü olan 24 Mayıs'ta, kara kobralar tüm taraflarlarla evlerin balkonunda kutlama yapmak için çalışmalara başladı.

Kara Kobralar, Vanspor'un şampiyonluk yıl dönümünü kutlayacak

    Geçtiğimiz sezon TFF 3.Lig'de play-of'a kalan, bu maçlarda Karşıyaka ve Esenler Erokspor'u mağlup ederek adını TFF 2.Lig'e yazdıran Vanspor'un şampiyonluğunun yıldönümünde kutlama yapılacak.

 

    Bu sezon Koronavirüs salgını dolayısıyla liglerin oynaması ertelenince, Vanspor da son maçlarını oynayamadı.

   24 Mayıs 2019 tarihinde Ankar'da Erokspor'u yenerek TFF 2.Lig'e yükselen Vanspor'un şampiyonluk yıldönümü olan pazar akşamı saat 21.00'de, grup kara kobralar Van halkını evlerin balkonundan meşaleler yakarak ve Vanspor marşları söyleyerek şampiyonluğu kutlamaya davet ediyor.

      Bu konuda çalışmalar yapan Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, "Vanspor bizim için vazgeçilmez bir tutkudur. Takımımız geçtiğimiz sezon 24 Mayıs 2019'da Ankara'da oynanan maçta Erokspor'u mağlup ederek, şampiyon oldu ve 2.Lig'e yükseldi. Bizler de taraftarlar olarak, yıllar sonra gelen ve kentimize futbol adına heyecan getiren bu günü (24 Mayıs) hatırlatmak amacıyla akşam saat 21.00'de takımımızın yanında olduğumuzu ortaya koyacağız. Evlerimizin balkonlarından meşaleler yakarak ve Vanspor marşları okuyarak şampiyonluğu kutlayacağız. Tüm Van halkının ve Vanspor'a gönül verenlerin de bizlere eşlik etmelerini bekliyoruz.
24 Mayıs Pazar Saat 21.00'de balkonlarda buluşalım" dedi.Van Bölge Gazetesi - Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2020, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER