Kanal M, Vanspor'un maçını canlı yayınlayacak

Van’da internet üzerinden yayın yapan Kanal M, Pazar günü saat 14.00’te Van’da oynanacak olan Vanspor-Etimesgut Belediyespor maçını canlı yayınlayacak.

Kanal M, Vanspor'un maçını canlı yayınlayacak

   Van’da Pazar günü saat 14.00’te seyircisiz olarak oynanacak olan Vanspor ile Etimesgut Belediyespor maçı, Kanal M tarafından canlı olarak yayınlanacak.

   Vanspor, geçtiğimiz hafta Sivas Belediyespor ile deplasmanda 2-2 berabere kalmış, Etimesgut Belediyespor ise evinde Sakaryaspor’a 2-0 mağlup olmuştu.

   Kırmızı siyahlı takım 40 puanla grupta sekizinci sırada yer alırken, Etimesgut Belediyespor ise 27 puanla on dördüncü sırada bulunuyor.

   Kanal M Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Unutma, gazetemize yaptığı açıklamada, önceki hafta Ankara Demirspor ile Vanspor maçını canlı olarak ekranlara getirdiklerini ve Van halkından çok güzel ve olumlu tepkiler aldıklarını söyleyerek, “Önceki Pazar günü Ankara Demirspor maçını canlı yayınladık. Birçok kişi kanalımız sayesinde maçı takip etme şansı buldu. Pazar günü ise Van’daki maçı yine canlı olarak yayınlayacağız. İnşallah bu maçımızı da çok sayıda kişi izler. Çünkü bu maç seyircisiz olduğu için, hem Van’daki, hem de il dışındaki çok sayıda Vanspor’u seven hemşehrilerimiz kanalımız vasıtasıyla maçı izlemiş olacak” dedi.

   TFF ve ilgili kurumlardan gerekli izinleri aldıklarını söyleyen Aziz Unutma, “Pazar günü saat 14.00’te yayınlayacağımız maç, ‘www.kanalm.com.tr’ internet adreslerinden canlı olarak izlenebilecek. Şimdiden herkese iyi seyirler diliyoruz” dedi.

   Önümüzdeki haftalarda oynanacak olan maçların da canlı olarak ekranlara gelmesi için girişimlerini sürdüreceklerini anlatan Aziz Unutma, “Umarım yakın bir zaman dilimi içinde birçok kişi kanalımıza abone olarak bizi takip edecektir” diye sözlerini tamamladı.

   Vanspor, 15 Mart 2020 tarihinde evinde Sakaryaspor’u, 18 Mart’ta ise erteleme maçında Ergene Velimeşespor’u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2020, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29