KADEM'in, girişimcilik kampı başvuruları sürüyor

KADEM ve TÜBİTAK MARTEK işbirliği ile hayata geçirilen İnovasyonda Kadın Projesi 5. Girişimcilik Kampı başvuruları devam ediyor.

KADEM'in, girişimcilik kampı başvuruları sürüyor

KADEM ve TÜBİTAK MARTEK ortaklığı ile yürütülen İnovasyonda Kadın Projesi’nin bu yıl, 5. Girişimcilik Kampı düzenlenecek. Bugüne kadar bilgisi, çalışmaları ve hiç bitmeyen merakıyla girişimcilik sahnesinde olmak isteyen tüm kadınlar için düzenlenen İnovasyonda Kadın Projesinin 5. Girişimcilik Kampına başvurular devam ediyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “KADEM Van İl Temsilciliği olarak İnovasyonu uzakta değil hayatın içinde gören, bazen sıra dışı bazense günlük bir ihtiyaca çözüm bulan o fikrin sahibi olduğunu düşünen ve inovasyon için bulunduğun yerin değil bulduğun fikrin önemli olduğunu düşünen tüm kadınlarımızı İnivasyonda Kadın projesine davet ediyoruz. Kadın ve Demokrasi Derneği, TUBİTAK Marmara Teknokent, Bilişim Vadisi, TOBB Ekonomi be Teknoloji Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilecek olan kamp için fikirlerini paylaşmak isteyen tüm girişimci kadınlar İnovasyonda Kadın Projesinin 5. Girişimcilik Kampına başvuru yapabilirler” denildi.

25.000TL PROJE DESTEĞİ

Açıklamanın devamında, “Başvuru yapılan projenin Ar-Ge ve İnivasyon içerikli olması. Projenin daha önce herhangi bir yarışmada ödül almaması ve/veya resmi kurum ve kuruluşlardan yardım almaması gerekirken başvurular arasında değerlendirilen ve kampa katılım sağlayan 30 aday arasından kamp sonunda en iyi 5 projeye 25.000TL değerinde proje desteği yapılacaktır. İnovasyonda Kadın Projesi 5. Girişimcilik Kampı başvurularını aşağıdaki linkten yapabilirsiniz; https://www.inovasyondakadin.org/tr/Page/ApplicationForm” ifadeleri yer aldı. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2020, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29