Jandarma personeline seminer…

Van İl Jandarma Komutanlığı tarafından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Doç.Dr. Zihni Meray tarafından Van İl Jandarma Komutanlığı personeline, İl Jandarma konferans salonunda seminer verildi.

Jandarma personeline seminer…

    Seminer kapsamında, 10 Aralık İnsan Hakları Gününün kısa bir tarihçesi anlatıldıktan sonra, Jandarma personeline insanların öncelikle insan olarak sahip oldukları kanuni hakların yanı sıra toplum ahlakı açısından da önemli sayılan değerler kapsamında yapılan işlerde vatandaşlar ile ikili ilişkilerde nasıl davranılması, bölgesel yaşantıda günlük hayat içerisindeki değerlerin neler olduğu ve nelere dikkat edilmesi gerektiği anlatıldı. Yine seminerde, bireysel ve toplumsal sosyal ilişkilerin nasıl olması, insan merkezli anlayışa sahip kolluk kuvveti nasıl olunur ve bu anlayışı geliştirerek nasıl daha ileri taşınabilir konularında ulusal ve uluslararası kanunlar ve toplumsal ahlak kuralları çerçevesinde detaylı seminer verildi.

    Yapılan etkinlik sonrası Meray’a, Van İl Jandarma Komutanlığı tarafından günün anlam ve önemine yönelik  teşekkür  belgesi ve plaket takdim edildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER