İşadamı Bekleyen, adaylığını açıkladı

Ak Parti İl Başkanı Av. Zahir Soğanda’nın görevinden ayrılmasının ardından, İş adamı M. Kenan Bekleyen adaylığını açıkladı.

İşadamı Bekleyen, adaylığını açıkladı

   İş adamı siyasetçi M. Kenan Bekleyen, Soğanda’nın istifası ile boşalan il başkanlığına aday olduğunu söyledi. 

   M. Kenan Bekleyen yaptığı açıklamada: ‘Ülkemizin ve kentimizin karşı karşıya olduğu bu zorlu süreçte Ak Partinin bir neferi olarak partimin uygun göreceği her hangi bir mecrada göre yapmak benim için onurdur.  Ak Parti kurulduğu günden beri halkımızın kurtuluş umumdu olduğu gibi, art niyetli organizasyonlarında hedefi olmuştur. Son günlerde dozu artırılarak ülkemize yapılan saldırılar ve liderimiz hakkında yaygınlaştırılmaya çalışılan mesnetsiz iddialar, Ak Partiye ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sadakatimizi ve sevgimizi artıracaktır. Ülkemize ve liderimize yapılan saldırılar partimizdeki safların daha çok sıklaştırılmasını ve fazla çalışmamızı zorunlu kılmaktadır. Kötülerin saldırıları bizi yıldırmayacak, tam aksi yönde çalışma azmimizi artırarak ülkemiz ve partimiz için hizmet aşkımızı alevlendirecektir. Bu zorlu süreçte talipli olduğum makamın sorumluluğunun farkındayım. Bu zorlu süreçte ülkeme ve kentime daha fazla hizmet etmek, ülkeme ve liderime yapılan saldırılara daha fazla göğüs germek için Ak Parti Van İl başkanlığı gibi çok önemli bir sorumluluk gerektiren makama bende adayım. Eğer partim uygun görür beni görevlendirirse, partimin ve vatandaşların arasındaki bütün engelleri kaldırabileceğime inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

   M. Kenan Bekleyen Kimdir?

   1983 yılında Van’da doğan M. Kenan Bekleyen ilk orta ve lise öğretimini Van’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bölümler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde eğitimi devam etmektedir.

   2008 yılında Ak Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği ile aktif siyasete başladı.  2009 yılında siyasi ve hukuki işlerden sorumlu başkan yardımcılığı yaptı.  Hukuki işlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevi 2014 yılına kadar devam etti. 

  2014 yılı yerel seçimlerinden önce Van ve tüm ilçelerde görevli bulunan sandık kurulu üyelerine seçim eğitimi verdi. 

  2014 yılında Ak Parti İpekyolu Belediyesi meclis üyesi olarak seçildi.  2015 yılında KHK ile İpekyolu Belediye Başkanın görevden alınmasından sonra partim ve İpekyolu belediye meclis üyesi arkadaşlarım tarafında belediye başkan vekili olarak aday gösterildim. 

   M. Kenan Bekleyen, 2 erkek, 2’de kız çocuğu babasıdır.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2017, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29