İpekyolu Zabıtası'nın denetimleri sürüyor

İpekyolu Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği Türkiye’de 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan ortak gıda denetim ve kontrolleri İpekyolu’nda hız kazandı.

İpekyolu Zabıtası'nın denetimleri sürüyor

     Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet sürdüren Gıda Kontrol ve Denetim ekibi halkın daha sağlıklı ve standartlara uygun gıda tüketimi yapabilmesi için ilçe sınırlarında imalathane ve işletmelerde; hijyen, gıda ürünlerinin son tüketim tarihleri, bu ürünlerin içerdikleri katkı maddeleri, yine bu ürünlerin tağşiş olup olmadıkları yönünde denetimini sağladı.

   Ekipler, tespit edilen eksikliklerle ilgili olarak işletmelere tutanak tutarak, eksikliklerin giderilmesi için süre verdi. Ayrıca suni fiyat artışları, ruhsat ve hijyen konularında da işletme sahiplerine uyarılarda bulundu.

   İpekyolu Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ nün yapmış olduğu açıklamada, söz konusu denetimlerin periyodik olarak süreceği vurgulanıp, vatandaşların eksikliğini gördükleri işletmelerle ilgili Belediyeye şikayette bulunmaları durumunda, şikayetlerin titizlikle değerlendirileceği bilgisi verildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2020, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER