İPEKYOLU'NDA İŞLETMELER DENETLENDİ

İpekyolu Belediyesi tarafından 1 Haziran' da yürürlüğe konulan Genel kapsamında uzun bir aranın ardından faaliyetlerine başlayan restoran, kafeterya ve lokanta türü işletmelere yönelik denetimler devam ediyor.

İPEKYOLU'NDA İŞLETMELER DENETLENDİ

İpekyolu Belediyesi, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü' ne bağlı Gıda ve Hijyen Denetim Şefliği ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri Bilim Kurulu’nun almış olduğu karara istinaden 1 Haziran’ da açılmasına karar verilen restoran, kafeterya ve lokanta türü işletmelere yönelik denetim gerçekleştirdi.

İlçede faaliyet gösteren restaurant, kafe ve lokanta türü işletmeler yürütülen denetim ve bilgilendirme çalışmalarında belirlenen kurallar dâhilinde hizmet vermesi, kişisel hijyen kuralları, maske, eldiven, bone ve önlük gibi koruyucu ekipman kullanmaları, sosyal mesafeye dikkat edilmesi gıda üretim hazırlama ve servis hijyeni konularında bilgilendirildi.

Yetkililerce, vatandaşların sağlığı ve virüsün yayılımını engelleyerek daha sağlıklı ve hijyenik bir İpekyolu için denetimlere devam edileceği bildirildi.

Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2020, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29