İpekyolu'nda bilgi yarışması için ön elemeler yapılıyor

İpekyolu Belediyesi; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün sosyal belediyecilik projeleri kapsamında düzenlemiş olduğu 45 yaş üstü mahalleler arası bilgi yarışması ön elemeleri hız kesmeden devam ediyor.

İpekyolu'nda bilgi yarışması için ön elemeler yapılıyor

    İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’ın ilkini Karakoç Mahallesi gerçekleştirdiği 45 yaş üstü Mahalleler arası bilgi yarışması bu hafta Erçek Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar arasında yapıldı.

   Toplamda 50 kişinin yarıştığı etkinlikte 27 erkek 23 kadın yarışmacı arasında 5 erkek, 5 asil kadın ve 3 yedek olarak rakiplerini eleyerek ön elemeyi geçen yarışmacılar finallere hak kazandı.

   Konuyla ilgili belediyeden yapılan açıklamada, “Yarışmacılara Van yöresine ait genel kültür sorularının sorulduğu bilgi yarışmasında taraflar kıyasıya yarışırken, etkinlik renkli görüntüler oluşturdu. 13 kırsal Mahalle’de ön elemesi gerçekleştirilen yarışma tüm kırsal Mahallelerde gerçekleştirildikten sonra birinciler arasında final yarışması düzenlenerek son bulacak. İpekyolu Belediyesi bu tür sosyal ve kültürel belediyecilik projelerine devam ederek vatandaşlarımıza temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra bu tür projelerle de kültürel faaliyetleri vatandaşlarımıza ulaştırmayı hedefliyor” ifadeleri kullanıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2020, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29