İpekyolu'nda 10 ayda dört bin 563 iş yeri denetlendi

Van’ın İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirleri sıkı bir şekilde denetliyor.

İpekyolu'nda 10 ayda dört bin 563 iş yeri denetlendi

  Salgının yayılmasını önlemek ve vatandaşların sağlığını korumak için büyük mücadele veren İpekyolu Belediyesi, çalışmalarını ilk günkü ciddiyetiyle sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğü öncülüğünde 15 Nisan 2020’den bu yana ilçe emniyet, ilçe sağlık ve ilçe tarım müdürlüğü personelleri birlikte ilçe genelinde bulunan market, cafe, lokanta, internet kafe, kahvehane, restaurant, berber, güzellik salonu ile spor salonları, camiler, toplu ulaşım araçları, taksiler, taksi durakları, AVM’ler, semt pazarları, konaklama tesisleri ve resmi kurumlar dahi dört bin 563 İş yeri ve İşletmede denetim yapıldı. Ayrıca İSDEM uygulamasına bildirilen 252 şikayete aynı gün müdahale edilerek olumsuzluklar yerinde giderildi.

  Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise “Bundan sonraki süreçte illerdeki vaka sayılarının iyileşmeye paralel olarak İl bazında kısıtlamaların kademeli olarak gevşetileceğinden normalleşme süreci ve özellikle zor günler geçiren esnaflarımıza en büyük desteğin ‘Temizlik, Maske, Mesafe’ kurallarına uymaktan geçtiğini hatırlatır, sağlıklı günler dileriz.” denildi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER