İpekyolu Belediyesi'nin kültürel etkinlikleri sürüyor

İpekyolu Belediyesi, Kültür ve Sanat Günleri kapsamında bu kez Çiğdem Tunç Tiyatrosu'nun sergilediği “Şoför Nebahat” adlı oyunu sanatseverlerle ücretsiz olarak buluşturdu.

İpekyolu Belediyesi'nin kültürel etkinlikleri sürüyor

   Tiyatro, sinema ve televizyon dünyasında yıllarca başarılı işlere imza atan Çiğdem Tunç’un kendi tiyatrosunu kurarak sahneye koyduğu "Şoför Nebahat" adlı oyunu Devlet Tiyatrosu salonunda 2 seansta yaklaşık bin sanatsever izledi.

    1960'lı yıllarda Yeşilçam'da fırtına gibi esen Şoför Nebahat karakterine bu kez usta sanatçı Çiğdem Tunç hayat verdi.  Barış Bölükbaşı'nın kaleme aldığı oyunda Çiğdem Tunç'un yanı sıra Bora Gencer, Murat Parasayar, Abidin Yerebakan, Sema Aras, Melih Çardak, Deniz Salman, Gökçe Çiçek Özülkü, Onur Sarıaltın, Deniz Değirmenci, Alper Çorumluoğlu, Çağrı Erceber, Soykan Kişioğlu, Melek Karabiber, Derya Yıldız, Ezgi Küçük ve Savaş Özkartal da rol aldı.

   Oyunu izleyen İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Çiplak,  izleyicilerden büyük beğeni toplayan oyuncu kadrosunu tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi ve Çiğdem Tunç'a çiçek takdim etti.

   İpekyolu Belediyesi olarak kültürel, sosyal, sanatsal faaliyetlere büyük önem verdiklerini vurgulayarak, benzer etkinliklere bundan sonra da aralıksız devam edeceklerini vurguladı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2018, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER