İpekyolu Belediyesi'nden, ücretsiz pilates kursu...

İpekyolu Belediyesi’nin kadınlara yönelik ücretsiz düzenleyeceği pilates kursu için kayıtlar başlıyor. 18 yaş ve üzeri bütün kadınlar 15 Şubat Pazartesi gününden itibaren kurs için kayıt yaptırabilecek.

İpekyolu Belediyesi'nden, ücretsiz pilates kursu...
Belediyeye bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Şehr-i Spor İpekyolu sloganıyla spor etkinliklerine farklı kesimlerin katılımını sağlamak amacıyla hayata geçirilen çalışmalar, plates kursuyla devam ediyor.

    Sporun, sağlıklı aile ve sağlıklı toplum yapısı oluşturmada önemli bir etken olduğundan yola çıkan İpekyolu Belediyesi, bu kapsamda çeşitli ücretsiz kursları vatandaşların ilgisine sunuyor.

    Pilates kursuyla ise kadınların yaşamlarında sporun önemine dikkat çekmek, sosyal hayatlarını geliştirmek ve sağlıklı olarak yaşamlarını sürdürmelerine yardımcı olmak amaçlanıyor.

   

    “KURSA 18 YAŞ VE ÜZERİ HER KADIN BAŞVURABİLECEK”

    Düzenlenen ücretsiz pilates kursuna, 18 yaş ve üzeri her kadın başvurabilecek. Müracaatlar 15 Şubat Pazartesi gününden itibaren mesai saatleri arasında İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne 444 7 160 nolu telefon üzerinden yapılabilecek.

    Pilates eğitimi, Bostaniçi Mahallesi’ndeki İpekyolu Toplum Merkezi’nde düzenlenecek. Gerekli spor ekipmanları (Pilates matı, çember, direnç lastiği, mini ball) İpekyolu Belediyesi tarafından karşılanacak.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2021, 19:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER