İpekyolu Belediyesi'nden okullarda virüse karşı önlem…

İpekyolu Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri okullarda bahar temizliğine ve ülkemizde de görülen Koronavirüs (Covid-19) tehdidine karşı önlem almaya başladı.

İpekyolu Belediyesi'nden okullarda virüse karşı önlem…

İpekyolu Belediyesi’nden yapılan açıklamalarda, ailelerin gönül rahatlığıyla öğrencilerini okula gönderebilmeleri için gerekli çalışma ve önlemlerin alındığını, bundan sonraki süreçte de çalışmaların devam edeceği belirtildi.

 

Bugün yapılan çalışmalar neticesinde İpekyolu İlçesi’ne bağlı toplam 6 okulda dezenfektan ve yıkama işlemleri yapıldığını ifade eden İpekyolu Belediyesi, yapılan açıklamada; “Öğrencilerimizin sağlıklı ortamlarda eğitim görebilmeleri için büyük bir titizlikle okul bina içlerinde dezenfektan işlemleri ve kış aylarından kalan toz ve çamur gibi kirlerden dolayı da okul bahçeleri yıkandı. Bugün ilçe sınırlarımızdaki 6 okulda dezenfekte ve yıkama işlemleri yapılmış olup ilerleyen günlerde de yapılması planlanan çalışmalar ile ilçemizdeki tüm okulların bahçeleri yıkanıp binaların içlerine de dezenfektan işlemleri yapılarak okulların sağlıklı bir ortama dönüştürülmesi planlanmaktadır. İpekyolu Belediyesi, bundan sonra da geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın temiz ve sağlıklı şartlarda eğitimlerini sürdürebilmesi ve ailelerin gönül rahatlığı ile çocuklarını okula gönderebilmeleri için bu ve buna benzer çalışmalarına devam edecek” denildi. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2020, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29