İpekyolu Belediyesi'nden Karadeniz gezisi…

İpekyolu Belediyesi, yaz aylarıyla birlikte ivme kazandırdığı sosyal ve kültürel faaliyetlerine bir yenisini ekleyerek gençlerimiz ve kadınlarımız için ücretsiz Karadeniz gezisi düzenledi.

İpekyolu Belediyesi'nden Karadeniz gezisi…

    Belediyenin organizasyonunda düzenlenecek ve 18-25 yaş arası gençler ile 18 yaş ve üstü kadın vatandaşların katılabileceği gezide, Trabzon Uzungöl, Rize Ayder Yaylası ve Artvin Hopa güzergâhında keyifli bir yolculuk olacağı ifade edildi.

   Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Toplamda 2.000 vatandaşımızın katılımının planlandığı kültür gezileri her hafta Salı ve Cuma günleri 2 ayrı grup halinde 2 otobüs ve 100’er kişilik gruplarla gerçekleştirilecek. Kültür gezilerine, İpekyolu Belediyesi’nin açtığı yaz kursları kursiyerlerinin yanı sıra belediyemize başvuru yapan vatandaşlarımız da araç sayısıyla sınırlı olan kontenjan dahilinde katılabilecekler. Yaz sonuna kadar sürecek gezi programında, Artvin-Hopa, Rize Ayder Yaylası, Gelin Tülü Şelalesi, Fırtına Vadisi, Uzungöl, Ayasofya Camii, Atatürk Köşkü gibi, her biri ayrı ayrı mükemmellikler barındıran tarihi ve doğal güzellikler katılımcılarımızla buluşacak. İpekyolu Belediyesi, alt ve üst yapı hizmetlerinin yanında, vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına yönelik faaliyetlerindeki farklılığını hizmet odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde sürdürecektir” denildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2018, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER