İnanç'tan, yeni futbol sahası müjdesi…

Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Van Atatürk Şehir Stadı’nın yanında atıl durumda bulunan sahanın yenilenerek hizmete gireceğini duyurdu. İnanç, tenis kortlarının da baştan sona yenileceğini belirtti.

İnanç'tan, yeni futbol sahası müjdesi…

   Van Atatürk Şehir Stadyumu yanında bulunan ve uzun süredir atıl durumda bulunan eski adıyla Gençlik Stadı’nın yeniden yapılandırılarak hizmete açılacağını söyleyen Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, söz konusu sahanın yanında bulunan Tenis Kortlarının da yeniden yapılarak hizmete sunulacağını ifade etti.

   İnanç, “Yeni yapacağımız sentetik yüzeyli sahamız, resimlerde gördüğümüz ve geçen yıl Edremit ilçemizde yaptığımız futbol sahamızın aynısı olacak.
   Yani UEFA standartlarında, nizami ölçülerde ve ışıklandırmalı olarak yapılacak. İnşallah önümüzdeki sezona İpekyolu Futbol Sahası olarak hizmete açmayı planladığımız bu sahamız ile Amatör spor kulüplerimize rahat bir nefes aldırmayı hedefliyoruz. 29 Mayısta ihalesi yapılacak olan bu sahamız ve yeni tenis kortlarımız ilimiz amatör sporuna hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bölge:Ziya Türk

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2020, 18:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29