Hammur Van'daki gazetecileri ağırladı

Van'da iki hafta önce hizmete açılan dünya mutfağı mantılarının bulunduğu Hammur adlı işyeri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazetecileri ağırladı. İşyeri sahipleri Hakan Elçi ve İrfan Sarıca, müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Hammur Van'daki gazetecileri ağırladı

          Van'da İkinisan Caddesi üzerinde hizmete açılan, resmi açılışı henüz yapılmayan Hammur adlı işyeri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle kentteki gazetecileri ağırladı.

 


           Yaklaşık 20 çeşit mantının işyerindeki çalışanlar tarafından açıldığı Hammur'da, yaklaşık 25 kişi çalışıyor. Gazetecileri günlerinde ağırladıkları için mutlu olduklarını ifade eden İşyeri ortaklarından İrfan Sarıca, "Gazeteciler toplumun sesi, gözü ve kulağıdır. Bizler de bu gün basın mensuplarımızı işyerimizde ağırladık. Kendilerinin gününü tebrik ediyorum"dedi.

 


               Hammur adlı işyeri ile ilgili bilgiler aktaran Sarıca,  "İşletmemizin mantığında dünya mantıları sunmak vardır. İkinisan Caddesi'nde hizmet veriyoruz. Mantı yemeyenler için, köfte, makarna, tavuk ve gözleme çeşitleri de bulunuyor. İşyerimizde çocuk oyun alanı vardır. Aileler yemeğini yerken, bir uzman eşliğinde çocuklara bakılabiliyor. Müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlamaya gayret ediyoruz. İşyerimizde 22-23 kişi çalışıyor" ifadelerini kullandı.

 


              İşadamı Hakan Elçi ise Van'da güzel bir mekan açmaya çalıştıklarını, her şeyi kendi mutfaklrında ürettiklerini söyleyerek, "Mantılarımızı müşterilerimizin gözü önünde çalışanlarımız nezih ve temiz bir ortamda açıyor. İnşallah güzel hizmetlerimiz sürecek. Yemek sonrası her türlü içecek hizmeti sunuyoruz. Yine meyve ve tatlı çeşitlerimizi de müşterilerimize sunuyoruz" şeklinde konuştu.
    Daha sonra iş yeri sahipleri ve gazetecilerin objektiflere verdiği pozla program sonlandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2019, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER