Güney: Vanspor taraftarı kalbimde!

Geçtiğimiz sezon Vanspor’da forma giyen bu sezon ise Diyarbekirspor ile anlaşan Güney Tutcuoğlu, Vanspor taraftarını her zaman için kalbinin bir köşesinde saklayacağını açıkladı.

Güney: Vanspor taraftarı kalbimde!

             Vanspor’un TFF 2. Lig’e yükselmesinde katkısı olan oyuncuların başında gelen, orta sahada dinamo görevi gören, birçok maçta rakip fileleri havalandıran, en fazla asist yapan oyuncu olarak bilinen Güney Tutcuoğlu, Vanspor ile yollarını ayırdı.

 


               Tecrübeli futbolcu bu sezon Diyarbekirspor ile anlaştı. Güney Tutcuoğlu kırgın ayrılmadığını açıklayarak, Büyük Vanspor taraftarına, ilk şampiyonluğumu yaşadığım bu büyük kulübün bir parçası olmaktan her zaman gurur duydum. Formayı giydiğim her saniye terimin son damlasına kadar, mücadele ettim ve formayı her zaman gururla taşıdım. Sevinci, hüznü ve birçok duyguyu hep birlikte yaşadık. Ancak kariyerim adına yeni bir sayfa açma vakti geldi. Büyük Vanspor taraftarını her zaman kalbimin bir köşesinde saklayacağım. Bütün destekleriniz için teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

 


           Vanspor taraftarı ise kendisine iyi temennilerinden dolayı teşekkür etti.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2019, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER