Genel Sekreter Yardımcısı Yaşar, emekliye ayrıldı

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yaşar, emekliye ayrıldığını duyurması sevdikleri tarafından üzüntüyle karşılandı. Van Belediyesi'nde ve Van Büyükşehir Belediyesi'nde yaptığı çalışmalarla kent gündeminde yer almaya devam eden Mehmet Yaşar çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.

Genel Sekreter Yardımcısı Yaşar, emekliye ayrıldı

   Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya’nın tutuklanması üzerine Van Valisi İbrahim Taşyapan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak atanmıştı.

   Geçmişte Van Belediyesi'nde Başkan Yardımcılığı görevi de yapmış olan Mehmet Yaşar, Vali Taşyapan’ın göreve başlamasından kısa bir süre sonra Genel Sekreter Vekili olarak atandı. Mehmet Yaşar’ın Genel Sekreter Vekili olarak atanması, HDP kanadında üzüntüye, samimi siyaset ve sivil toplum erbabı ile halk nezdinde de büyük bir sevince vesile olmuştu.
 Mehmet Yaşar belediye içerisinde farklı birimlerde yaklaşık 27 yıla yakın görev yapmış, en son da Başkan Yardımcılığı görevini yaparken DBP’li adayın başkanlığı kazanması ile kapısı kırılarak odası boşaltılmıştı.

    Yaşar yaptığı açıklamada, “Van Belediyesi'nde 1991 yılında memuriyet görevime başladım. İşletme fakültesi, İktisat Fakültesi ve Sosyal Bilimlerden mezunum. Van Belediyesi nezdinde, 1991-2004 yılları arasında Zabıta, Hukuk İşleri, Bilgi İşlem, İmar ve Muhasebe Tahakkuk memuru olarak. 2004 yılından itibaren de Van Belediye Başkanlığı ile Van Büyükşehir Belediyesi nezdinde; Satın Alma Müdürü, Özel Kalem Müdürü, Belediye Başkan Yardımcısı, Genel Sekreter Vekili, Genel Sekreter Yardımcılığı, Hukuk Müşavirliği, Sendika Şube sekreterliği, spor yönetim kurulu üyeliği, Belediye şirketinde Genel Müdürlük ve şirket yönetim kurulu üyeliği görevlerini icra ettim. Genel Sekreter Yardımcılığı kadrosundan emekli olmak üzere emeklilik dilekçemi vermiş bulunmaktayım. Kurumdaki bütün çalışanlara muvaffakıyetler diliyorum.” ifadelerini kullanarak emekliye ayrıldığını duyurdu.

Van Bölge Gazetesi: Emre An

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2020, 23:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER