Gazeteci Saygılı dünya evine girdi

Uzun yıllar farklı medya kuruluşlarında görev yapan, son olarak Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Basın Merkezi'nde çalışan Gazeteci Serkan Saygılı, dünya evine girdi. Hayatını Birgül Gümüşyay ile birleştiren Serkan Saygılı, evliler kervanına katılmış oldu.

Gazeteci Saygılı dünya evine girdi

   Vanlı medya mensubu ve aynı zamanda Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Basın Merkezi'nde çalışan Gazeteci Serkan Saygılı, Saray Eşraflarından İsmail Gümüşyay'ın kızı Birgül ile hayatını birleştirdi.
   16 Ağustos Perşembe günü Van'ın Saray İlçesi'nde Ferit Melen Kümeevlerinde yapılan kına töreninin ardından, 17 Ağustos Cuma akşamı İskele Öğretmenevi'nde gerçekleşen düğünle Damat Serkan Saygılı ve Gelin Birgül Bümüşyay dünya evine girdi.
İskele Öğretmenevi'ndeki düğüne Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, eğitim dünyasından isimler, bazı STK temsilcileri, gazeteciler ile gelin ve damadın yakınları katıldı.
   Düğün davetlilerin gecikmesi sonucu müzik gruplarının okuduğu uzun havalar ve duygusal türkülerle başladı. Daha sonra davetlilerin gelmesi ile birlikte Türkçe ve Kürtçe halay müzikleri eşliğinde oyunlar oynandı.
   Ardından gelin ve damat ışıklı gösteriler eşliğinde salona alındı. Damat Serkan Saygılı'nın sağdıçlığını Milli Eğitim Müdürlüğü Basın Bürosu Çalışanı Gazeteci Fehmi Tekdur yaparken, gelin Birgül Gümüşyay'ın sağdıcı ise damadın kız kardeşi oldu.
Gelin ve damadın birbirine pasta ikramının ardından üçayak, dört ayak, çiftetelli, zeybek oyunları ile bölgeye ait farklı halay çekilen oyunlar eşliğinde davetliler güzel saatler geçirdi.
   Gelin ve damadın yakınları davetlilerle sıcak sohbetler ederken, uzun süredir birbirini görmeyen bazı davetliler de söz konusu düğün sayesinde görüşme fırsatı buldu.
    Kendisini bu mutlu günde yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Damak Saygılı, "Düğünümüzü teşrif eden Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani başta olmak üzere, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Anadolu Basın Birliği Van Şubesi yönetimi, gazeteci arkadaşlarım ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Uzun süredir hem aile hem de çevreden evlenmem konusunda sözler işitiyordum. Ama bu işler kader-kısmettir. Bazen sizin kafanıza uyan, karşı tarafın kafasına uymayabiliyor, bazen tezat durumlar oluşabiliyor. Şimdi kaderimiz buymuş demek ki. Ben bir kez daha bizi bu mutlu günde yalnız bırakmayan ve sevincimize ortak olanlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2018, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER