Firmalar fuardan memnun ayrıldı

Son yıllarda birbirinden önemli fuarlara ev sahipliği yapan Van’da, Doğu Anadolu Tarım ve Hayvancılık Yöresel Gıda Fuarı da sona erdi. Fuara katılan firmalar ise memnun olduklarını ifade ediyor.

Firmalar fuardan memnun ayrıldı

           11-14 Nisan tarihleri arasında Van Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Doğu Anadolu Tarım ve Hayvancılık Yöresel Gıda Fuarı’na Van halkı had safhada ilgi gösterdi.

 


              Fuara katılmalarının faydalı olduğunu belirten Ayazbey Gıda sorumlusu İsmail Ayaz, “Yaklaşık dokuz yıllık zeytin üreticisi bir firmayız. Zeytin, zeytinyağı ve zeytinyağlı sabunlar ürünlerimizin başında gelmektedir. Gıdada kimyasal ilaç kalıntısı olmadan üretmeye çalışıyoruz. Bu noktada ürünlerimiz son derece doğal. Bu vesile ile iki kalite ödülü aldık. Bir ödülü tarafımıza Zeytin Dostu Derneği diğerini ise Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi bize vermeyi uygun gördüler. Önümüzdeki süreçte Türk zeytinyağını yurt dışında en iyi şekilde tanıtmak üzere Amerika ve Japonya'ya bir ziyaret planlıyoruz. Son olarak bu tarz fuarların ilimizde yapılmasını son derece yararlı görüyorum. Dilerim bu fuarlar vesilesi ile kent ekonomimiz ivme kazanır ticaret daha da canlanır” dedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, 18:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER