Fen Teknoloji Lisesi'nden Şube Müdürlerine vefa mesajı

Fen Teknoloji Lisesi, İl Milli Eğitim Şube Müdürlerini unutmadı.

Fen Teknoloji Lisesi'nden Şube Müdürlerine vefa mesajı

   Okulun Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Ertaş, rotasyonuna tabi olan ve  farklı illere tayini çıkan Van İl Milli Eğitim Şube Müdürleri için bir mesaj yayımlattı.

   Uzun yıllar Van’da görev yapan, Van’ın eğitiminin mihenk taşları olarak büyük emekler sarfeden Milli Eğitim Şube Müdürlerinin rotasyon kapsamında Van’dan ayrılacak olmasının üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Fen Teknoloji Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Ertaş, ilin eğitimine verdikleri emeklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ettiklerini ifade etti.

   Her bir şube müdürünün kendileri için kıymetli olduğunu belirten Ertaş, “Şube müdürlerimizin eğitime olan katkılarını unutmak mümkün değil. Van’da inanıyorum ki eğitim camiamızın bu önemli isimleri her zaman en güzel şekilde yad edileceklerdir. Bizlerde Van’ın eğitim liderlerinin Van’dan ayrılacak olmalarının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Gidecekleri ve görev alacakları yere katkılarının fazla olacağından eminim. Şube Müdürlerimizin yeni görev yerlerini hayırlı olmasını diler, başarılarının devamını temenni ediyorum” dedi.

Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2020, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER