Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na hodri meydan...

Cumhurbaşkanı, Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik iddiaları için " İspat ederse Cumhurbaşkanlığını anında bırakırım ama ispat edemezse onun da siyaseti bırakması gerek" dedi.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na hodri meydan...

   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında düzenlenen programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yönelik, “Tayyip Erdoğan'ın yurt dışında bir kuruş parası varsa çıksın bunu ispat etsin. İspat ettiği anda cumhurbaşkanlığı makamında 1 dakika durmayacağımı taahhüt ediyorum” dedi.

   ANA MUHALEFETİN BAŞINDAKİ ZAT...

   Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Bşakanı Kemal Kılıçldaroğlu'nu çok sert sözlerle eleştirerek, "Ana muhalefetin başındaki zat çıkmış konuşuyor. Öğretmenlerle ilgili bir şeyler anlatıyor. Sen ne anlatıyorsun. Okuma yazma oranlarının yüzde yüzlere doğru yürümesi iktidarımız döneminde oldu. Bizim ordumuzun bayanlar ayağı da çok sağlamdır. Yükseköğretim öğrencileri arasındaki kız öğrencilerimizin oranının yüzde 13.5'tan yüzde 44.5'a çıkmış olması da sevindiricidir. Esasen 2005 yılından bugüne kadar istihdam sayımızı 9 milyon 200 bin artırmış olmamıza rağmen işsizliğin halen çift haneli rakamlarda geziyor olmasının sebebi kadınlarımızın iş gücüne katılımdaki artıştır" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2017, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER