Engelli vatandaşlar tekerlekli sandalye ile sevindirildi

Van Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi ile Şerefiye Mahallesi’nde yaşayan engelli 2 vatandaşa tekerlekli sandalye verdi.

Engelli vatandaşlar tekerlekli sandalye ile sevindirildi

    Dar gelirli birçok aileye çeşitli desteklerde bulunan Van Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Dairesi Başkanlığı, engelliler yararına yürüttüğü çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

   Sosyal hizmet uzmanlarınca daha önce tespiti yapılan, Karşıyaka Mahallesi ile Şerefiye Mahallesi’nde yaşayan Karataş ve Pılat ailesinin doğuştan engelli çocuklarına tekerlekli sandalye verdi.

   Tekerlekli sandalyeyi Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Daire Başkanı Nihat Üstünel’den alan aileler, anlamlı destekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

   Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Daire Başkanı Nihat Üstünel, “Kentin her noktasındaki engelli ve ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmak adına özverili bir şekilde çalışıyoruz. Bugün de 2 vatandaşımıza tekerlekli sandalye yardımında bulunduk. İyi günlerde kullansınlar. Çalışmalarımız ve yardımlarımız devam edecektir. Ben şimdiden hepsinin bayramını kutluyorum” diye konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2019, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER