Emniyet Genel Müdürü'nden Van'a ziyaret...

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, çeşitli programlara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere beraberindeki heyet ile birlikte Van’a geldi.

Emniyet Genel Müdürü'nden Van'a ziyaret...

  Sabah saatlerinde Van’a gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ı, Emniyet Müdürlüğü Havacılık Şube Müdürlüğünde Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ve İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ karşıladı.

   Genel Müdür Aktaş’a Van ziyaretinde Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Resul Holoğlu, Özel Harekat Başkanı Selami Türker, İstihbarat Başkanı Sabit Akın Zaimoğlu, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanı İbrahim Hakkı Seyidoğulları,  Havacılık Daire Başkanı Uygar Elmastaşı, Terörle Mücadele Daire Başkan Vekili Hasan Yiğit ve İnşaat Emlak Daire Başkan Vekili Ahmet Nehan Poçan eşlik etti.

   Genel Müdür Aktaş, karşılama mangasını selamladıktan sonra ilk olarak Emniyet Müdürlüğü Havacılık Şubesindeki İha ve Sihaları inceledi.

   Göreve hazırlanan Siha’ya Vali Mehmet Emin Bilmez ve İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ile birlikte imza atan Emniyet Genel Müdürü Aktaş, buradan Van Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesin de ziyaret ettikten sonra Valiliğe geçti

   Valilik önünde Vali Yardımcıları tarafından karşılanan Genel Müdür Aktaş, Valilik Şeref defterini imzaladıktan sonra bir süre Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Emin Bilmez ile makamında  görüştü.

   Görüşmenin ardından Vali Mehmet Emin Bilmez ve Genel Müdür Aktaş, karşılıklı hediye takdiminde bulundu.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2020, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29