Ekrem İncel Vanspor'a göz mü kırptı?

İncel Medya Grubu Başkanı ve Vanlı İşadamı Ekrem İncel Vanspor ile ilgili yaptığı açıklamada, “Benim başkan adayı olmamı istediler. Gerçekten buraya gelirken, başkan olma düşüncesinde değildim. Ama sonrasında sokaktaki insanların bakış açışını ve bize olan yaklaşımlarını gördüğüm an ‘Vanspor’a sahip çıkalım da, giderse bizim paramız gitsin” düşüncesine kapıldım” dedi.

Ekrem İncel Vanspor'a göz mü kırptı?

  İncel Medya Grubu Başkanı ve Vanlı İşadamı Ekrem İncel, Vanspor Başkan Adayı Murat Çevik’in düzenlediği basın toplantısında söz alarak, Vanspor’un son durumunu değerlendirdi.

İşadamı İncel, “Van için Van Kalesi, bir ayrıcalıktır, Van Kedisi, Van Gölü keza öyledir. Ama vitrinin en güzel yerinde bence Vanspor olması lazım” diye konuştu.

“VANSPOR SAHİPSİZ KALMIŞ”
Van’ın daha iyi yerlere gelmesini istediklerini belirten İncel, “Bir Vanlı olarak birkaç gündür burada olmam hasebiyle gerçekten çok üzüldüm. Biz İstanbul gibi metropol bir şehirde yaşıyoruz. Birçok ilden gelen insan topluluğu var. Ama burada şahit olduktan sonra üzülerek şunu belirmek istiyorum; Biz isteriz ki Vanlıların sesi daha iyi yerlere gelsin. Vanlılar çok iyi noktalara taşınsın. Biz arifeyi görmeden bayram etmeye çalışıyoruz. Bir başkanlık seçimi olmamış ki, bir başkan adayı ortaya gelmemiş ki biz sonrasını konuşalım. Öncelikli olarak Van gibi kadim bir şehir için şunu söylemek istiyorum; hepimizin evlerinde mutlaka bir vitrin vardır. Vitrinin içerisine annelerimiz borcam, vazo, buna benzer süs eşyaları dizdikçe vitrininiz daha güzel görünür. Van için Van Kalesi, bir ayrıcalıktır, Van Kedisi, Van Gölü keza öyledir. Ama vitrinin en güzel yerinde bence Vanspor olması lazım. Çünkü Vanspor’la her ile, her bölgeye gidebiliyoruz. Vanspor’la her tarafta konuşabiliyoruz. Ama gelin görün ki Vanspor sahipsiz kalmış” dedi.

“SANKİ BİRİLERİ BAŞKA BİRİLERİNİN VANSPOR’UN BAŞINA GELMESİNİ İSTEMİYOR”

Vanspor’da geçtiğimiz Cumartesi günü kongrenin yapılmamasından dolayı çok üzüldüğünü söyleyen İşadamı İncel, “Ben birilerine göre ithal bir Vanlı olarak, elimizi taşın altına koymaya geldik. Maddi ve manevi olarak Murat Çevik ve ekibinin yanındayım. Bizim Van ile gönül bağımız var. Benim kimliğimde doğum yeri Van yazıyor. Eğer birileri o kimlikteki Van ibaresini silebiliyorsa beni de Van’dan silebilir. Dünkü kongrede karşılaşmış olduğumuz durumu da aktarmak istiyorum; Çok üzüldüm. Bir kongre yapılacaktı. İnsanlar bu kadar duyarsız, bu kadar Vanspor’dan uzak olamaz. Gariban, varoş kesimin büyük bir beklentisi var. Vanspor onlar için bir hayal. Vanspor onlar için bir heyecan. Böyle büyük bir nüfusa sahip olan bir il için Van ve Vanspor çok önemli olsa gerek. Dün sanki birileri başka birilerinin Vanspor’un başına gelmesini istemiyor olduklarını gördüm. Çünkü bir siyasi bürokrat yok, mülkü idari amirleri yok, bir uzlaştırıcı ekip yok. İdari amirlerin 2 kişiyi bir masaya oturtması lazım. Gel buraya Servet Yenitürk, 3 yıldır hizmet ediyorum diyorsun. Allah razı olsun iyi günde, kötü günde hizmetlerin olmuştur. Belki şampiyonluk yaşatmışsın, belki heyecan yaşatmışsın, Allah senden bin kere razı olsun deyip onu bir kenara çekip, yeni başkan adayları varsa projeleriniz nelerdir onları dillendirin biz ikinizi ulaştıralım, bu Vanspor, Van halkınındır demesi lazım” ifadelerini kullandı.

“BİZİM ALACAĞIMIZ VANSPOR’UN İÇİNDE NE VAR? HİÇBİR ŞEYİ YOK”
Amaçlarının Vanspor’u hak ettiği yere getirmek olduğunu belirten İncel, “Bana sen başkan adayı ol dediler. Gerçekten buraya gelirken, başkan olma düşüncesinde değildim. Ama sonrasında sokaktaki insanların bakış açışını ve bize olan yaklaşımlarını gördüğüm an gidecek olan varsa da bizim paramız olacak dedim. Biz paramızla Vanspor’u alalım ve bir yerlere getirelim. Sonrasında yine de ben bir destek göremiyorum. Desteği görmemiz lazım. İlin mülkü amirlerinin bir nevi Vanspor’a destek vermesi lazım. Bizim alacağımız Vanspor’un içinde ne var? Hiçbir şeyi yok. Bir el arabası dahi yok. Vanspor’un neyine para vereceğim. Sanki birileri artık Vanspor’u gözden çıkarmış ve sonrasında birilerinin Vanspor’u almasını istemiyorcasına süreci de son noktaya getirmiş. Ben ne zaman transfer yapacağım, ne zaman kongre olacak, kimler bana destek verecek onlar dahi belli değil. Ben Vanlıyım, şanlıyım, kılıcı kanlıyım, delikanlıyım. Vanlı hemşehrilerimi çok seviyorum. Onlar her zaman benim kalbimdeler. Onların zamanında bana çok destekleri olmuştur. Nitekim hala da destekleri var. Van için, Vanspor için her zaman Murat Çevik ve ekibinin yanındayım” diyerek sözlerini tamamladı.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2020, 10:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
NECMİ ŞAPRAK ÖZ VANLIYIM
NECMİ ŞAPRAK ÖZ VANLIYIM - 4 yıl Önce

ALLAHINA kurban olayım VAN ve VANSPORUN yanlız olmadığını dost düşmana gösterin VANN halkı sizinle gurur duyuyor damganızı vurun dualarımız sizinle üzüntümüze sevinç çarsizliğimize çare olun ALLAHA amaneetsiniz EKREM İNCEL

SIRADAKİ HABER

banner29