Edremit Belediyesi yöneticileri ve gazeteciler arasında dostluk maçı…

Van’ın Edremit Belediyesi yöneticileri ile kentte görev yapan gazeteciler arasında halı sahada dostluk futbol maçı oynandı. Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’ın da forma giydiği maç, çekişmeli ve bir o kadar da zevkli geçti.

Edremit Belediyesi yöneticileri ve gazeteciler arasında dostluk maçı…

            Edremit Belediyesi yöneticileri ile Van’daki gazeteciler arasında Sevimli Halı Saha’da oynanan dostluk futbol maçı renkli geçti.
Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’ın da forma giydiği belediye yöneticileri takımında; Emrah Bozkaya, Mustafa Aslan, Gökhan Bayram, Muhammet Ali Say, Fatih Karayel ve Ercan Karahan sahaya çıktı.

 


      Gazetecilerin takımında ise; Erol Çakıl, Serkan Aslan, Kenan Gül, Zeki Yiğit, Cemal Aşan, Baki Karaca, Fatih Sevinç ve Bişar Ulutaş forma giydi.

 


        İlkyarısı dört dört biten karşılaşmayı, Edremit Belediyesi yöneticileri 11-10 kazanmayı başardı.
Belediye Yöneticilerinin gollerini; Ercan Karahan(2), Fatih Karayel(2), M.Ali Say(3) ve Başkan İsmail Say(4) atarken, Gazetecilerin takımının gollerini Baki Karaca(3), Cemal Aşan (2), Fatih Sevinç ve Bişar Ulutaş(4) kaydetti.

 


        Maç bitiminde konuşan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, gazetecilerle kaynaşma açısından tertiplenen dostluk maçının centilmence geçtiğini söyledi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2019, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER