Edremit Belediyesi yöneticileri ve Basınspor arasında dostluk futbol maçı...

Edremit Belediyesi yöneticilerinden oluşan Edremit Belediyespor takımı ile Van’daki gazetecilerin forma giydiği Basınspor arasında dostluk futbol maçı oynandı. Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’ın da forma giydiği maçın skoru dostça-berabere tamamlandı.

Edremit Belediyesi yöneticileri ve Basınspor arasında dostluk futbol maçı...

        Van’ın Edremit Belediyesi yöneticilerinden oluşan Edremit Belediyespor halı saha maçlarını sürdürürken, bu haftaki rakip Vanlı gazeteciler oldu.
İlçedeki Sevimli Halı Saha’da oynanan dostluk futbol maçı 10-10 berabere tamamlandı.


          Edremit Belediyespor sahaya; Zekeriya Şahin, M.Ali Say, Gökhan Bayram, Fatih Karael, İmadettin Çiçek, Ercan Karahan ve İsmail Say ile çıktı.
    Basınspor ise İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz’ün teknik sorumluluğunda sahaya; Erol Çakıl, Mesut Varol, İshak Kara, Fatih Sevinç, Rıdvan Can, Cemal Aşan ve Bişar Ulutaş çıktı. Basınspor’da ikinci yarıda Fatih Sevinç’in yerine Serkan Aslan oyuna dahil oldu.
Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’ın birbirinden güzel dört gol attığı müsabakada, gazeteciler maçın ilk yarısını üç fark geride kapatmasına rağmen, karşılaşmanın sonlarında attıkları gollerle maçı berabere tamamladı.

 


      Söz konusu dostluk maçlarının kurum yöneticileri ve gazeteciler arasında kaynaşmaya vesile olduğunu dile getiren Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, maçın dostça bitmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

 


    Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç ise başka kurum yöneticileri ile de bu tür maçları yaptıklarını söyleyerek, soğuk havada sıcak bir karşılaşma olduğunu belirtti.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2020, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29