Edremit Belediyesi ve Bem Bir Sen arasında sözleşme…

Van’ın Edremit Belediyesi ile MemurSen Konfederasyonu’na bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında ‘Sosyal Denge Tazminatı’ sözleşmesi imzalandı.

Edremit Belediyesi ve Bem Bir Sen arasında sözleşme…

               Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Başkan Yardımcısı Ercan Karahan, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Harun Altın ve Edremit Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Ekinci katıldı.

 İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, sözleşmenin çalışanlara hayırlar getirmesini dileyerek, katkılarından dolayı memurlar adına Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’a  teşekkür etti.

 

         “Maddi manevi her daim çalışanlarımızın yanındayız”

        Akabinde açıklamalarda bulunan Başkan Say ise kurum çalışanlarının haklarını her fırsatta korumak görevleri olduğunu belirtti. Personelleri için imkanları dahilinde en iyi ücreti vermeye çalıştıklarını anlatan Başkan Say, “İlçeye hizmet eden belediye çalışanlarımızın huzuru,  mutluluğu ve refahı bizim önem verdiğimiz hususlardandır. Çalışanlarımızın hakları sonuna kadar verilecektir. Bugün Memursen Konfederasyonuna bağlı Bem-Bir-Sen ile ‘Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’ni imzaladık. Tüm personelimizin alın teri kurumadan haklarını vereceğimizi ifade etmek istiyorum. Belediyemizde görev yapan memurlarımızı kapsayan bu sözleşmenin hayırlı olmasını diliyor, bundan sonra da aynı hassasiyetle çalışmalarımızı yapacağımızı belirtmek istiyorum”

        Yapılan açıklamaların ardından Edremit Belediyesi’nde görev yapan memurlar için Sosyal Denge Sözleşme imzaları, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ile Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç tarafından atıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2019, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29