Dünya Döner gazetecileri konuk etti

Van’da Sanat Sokağı’nda birkaç gün önce hizmete giren Dünya Döner Van Şubesi, kentteki gazetecileri konuk etti. İşyeri sahibi İsmail Gökdemir, resmi açılışlarını Eylül ayında yapacaklarını söyleyerek, Van’da iyi bir hizmet sunmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Dünya Döner gazetecileri konuk etti

          Son zamanlarda birbirinden önemli markaların hizmete girdiği Van’da, yemek dünyasının önemli markalarından Dünya Döner Van’da yeni şube hizmete açtı.

 


        Dünya Döner adlı işyerinin sahiplerinden İsmail Gökdemir, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazetecileri ağırladıklarını söyleyerek, “Türkiye’de 82 şube bulunuyor. Van’da 65. Şube olarak hizmetteyiz. Eğer iyi giderse Van’da ikinci ve üçüncü şube de açılabilir. 320 metrekarelik bir alanda hizmet veriyoruz. Bahçe bölümü ile birlikte 350 metrekarelik bir alan söz konusu” dedi.
Dünya Döner olarak üç ayrı porsiyon olarak müşterilerine hizmet sunduklarını anlatan Gökdemir, “İş yerimizde etin gramajı üç çeşit. 60 gram dönerimiz 6 TL, 100 gram döner 8 tl, 120 gram ise 10 tl. Normalde 100 gram bir porsiyon sayılıyor. Van’da birçok yerde 100 gram döner 22-24 TL. Burada ise 8 TL. Özellikle öğrenciler için çok iyi. Etimiz Antalya’da üç ayrı çiftlikten geliyor. Ben bizzat gittim orayı gördüm, orasını da beğendik” şeklinde konuştu.

 


            İşyeri ortaklarından Mehmet Arşinkaya ise daha önce Dünya Döner’in Ankara’daki şubesinde çalıştığını, şimdi Van’da böyle bir mekân açtıklarını söyleyerek, “Dünya Döner ülkemizin önemli markalarındandır. Dünya Döner’in etleri, Antalya’daki çiftlikler başta olmak üzere, Doğu illeri olan Kars, Ardahan ve Erzurum’dan geliyor. Buralarda hayvan desteği yapılıyor. Yüzde yüz yerli dana eti kullanılıyor. Burada 20’ye yakın işçi çalışıyor. İstihdama da katkı sunmaya çalışıyoruz. Birkaç gün önce hizmete girmemize rağmen sizlerin de gördüğü üzere yoğun bir ilgi söz konusu” ifadelerini kullandı.
Gazeteciler ve iş yeri sahipleri yemek sonrası iş yeri önünde objektiflere poz verdi. Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2019, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER