Ciğerci Yakup gazetecileri ağırladı

Türkiye genelinde 17. Şubesini Van’da açan Ciğerci Yakup, ilde görev yapan yerel ve yaygın medya mensuplarını ağırladı. İşyeri sahipleri Mehmet Sedat Bingöl, Bedirhan Bilici, amaçlarının Van’da en iyi hizmeti sunmak olduğunu ifade etti.

Ciğerci Yakup gazetecileri ağırladı

        Van’da İkinisan Caddesi üzerinde hizmete açılan Ciğerci Yakup, 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü dolaysıyla, gecikmeli de olsa gazetecileri konuk etti.

 


      İşyerinin zengin yemek mönüsü ile gazetecileri ağırlayan işletme sahipleri Bedirhan Bilici ve M.Sedat Bingöl, gazetecilerle bir araya gelmekten dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.
Akşam yemeğinde Basın mensuplarıyla bir araya gelen ‘Ciğerci Yakup’ işletme sahipleri Bedirhan Bilici ve Sedat Bingöl davetlerine iştirak eden gazetecilere teşekkür etti.
Söz konusu iş yerini bir buçuk ay önce hizmete açtıklarını söyleyen ortaklar, müşterilerini memnun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlattılar.

 


       İşletme sahipler Mehmet Sedat Bingöl ve Bedirhan Bilici, Van’ın en önemli caddelerinden biri olan İkinisan Caddesi’nde hizmet ettiklerini ifade ederek, kaliteyi uygun fiyata vatandaşlar buluşturduklarını anlattı.
Söz konusu yerin bir marka değerinin bulunduğunu ve ülkedeki 17. Şube olarak Van’da hizmete başladığını anlatan ortaklar, menülerinde ciğerin yanı sıra, her türlü ızgara çeşitleri, şirdan, mumbar ve çorba çeşitlerinin olduğunu vurguladı.

 


         15 kişinin çalıştığı iş yerinde müşteri potansiyelinin de her geçen gün arttığını vurgulayan ortaklar, iş yerinin sabah 08.00’de açıldığını ifade ederek, kahvaltı öğününde bazı müşterilerin ciğer yemeyi tercih ettiğini söylediler.
Basın mensuplarına da indirim yaptıklarını belirten ortaklar, davetlerine icabet eden gazetecilere bir kez daha teşekkür ettiler.
Gazeteciler ise kendilerini ağırlayan işletme sahiplerine şükranlarını iletti.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2019, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER