Büyükşehir heyeti, Başkale'deki travertenlerde inceleme yaptı

Van Büyükşehir Belediyesi ve Başkale Belediyesi’nden bir ekip, meclis üyeleri eşliğinde kentin turistik yerlerinden olan Başkale Travertenleri’nde inceleme yaptı.

Büyükşehir heyeti, Başkale'deki travertenlerde inceleme yaptı

            Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Yol yapım Daire Başkanlığı, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Başkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden oluşan bir ekip, travertenlerin bulunduğu Dereiçi Mahallesi’ne giderek, incelemelerde bulundu.

 

 

         Ekibe Büyükşehir Belediye Meclisi Eğitim, Kültür, Sanat ve Spor Komisyonu’nda yer alan Sinan Atabay, Zehra Urar, Bahar Kayacan ve Medine Tufan ile Başkale Belediye Meclisi Kültür ve Turizm Komisyonu’nda yer alan İlknur Aydın, Kasım Özdemir ve Sultan Güner de eşlik etti. Yerinde yapılan incelemede gerekli çalışmalar için gözlem yapılarak, notlar aldı.

 

 

           Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı meclis toplantısında doğal turistik yerin yol, park, çevre temizliği ve bakımı, tesis ihtiyacı gibi sorunların çözümü için gündeme alınmıştı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2019, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER