Bodrumspor- Vanspor maçından detaylar…

Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Bodrumspor'a 1-0 mağlup oldu. Vanspor birçok önemli gol pozisyonundan faydalanamazken, Bodrumspor yakaladığı tek atakta golü bularak sahadan 1-0 galip ayrıldı. Kırmızı-siyahlı ekip aldığı mağlubiyetle üçüncü sıraya gerilerken, Bodrumspor ikinci sıraya yükseldi.

Bodrumspor- Vanspor maçından detaylar…

  Misli.com 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, 26. Hafta maçında deplasmanda Bodrumspor'a 83. Dakikada yediği golle 1-0 mağlup olarak ikinci sıradaki yerini rakibine kaptırdı.

  Bodrumspor Tahsin Tam teknik sorumluluğunda sahaya; Egemen Gençalp, Süleyman Özdamar, Oğuzhan Türk, Celal Dumanlı, Süleyman Güneş, Orhan Aktaş, Muhammet Aran, Emre Kaplan, Cenk Şen, Halil İbrahim Sevinç ve Batuhan Ayvaz onbiri ile çıktı.

  Vanspor ise Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya;  Aydın Bağ, Rüştü Hanlı, Şiyar Kepir, Barış Gök, Oktay Aydin, Üzeyir Ergün, Sedat Komi, Selim Kayacı, Burhan Arman, Sedat Cengiz ve Ömer Yıldız onbiri ile çıktı.

  Bodrum İlçe Stadı'nda saat 14.00'te başlayan karşılaşmayı Onur Bingöl, Yavuz Bahadır Ordu, Harun Terin ve Taner Tuncer hakem dörtlüsü yönetti.

  İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

  İlk yarıya Bodrumspor başladı.

  9. dakikada Vanspor soldan Burhan ile atağa çıktı. Burhan sol çaprazdan kornere yakın bölgede ceza sahası içine girmeden yerde kaldı, hakem serbest kararı verdi. Vanspor'lu futbolcular ise penaltı bekledi. Sedat Cengiz serbest vuruştan topu direkt kaleye yolladı, kaleci çizgiden zorlukla çeldi. Savunma topu uzaklaştırdı.

  10. dakikada Bodrumspor'da Emre Kaplan sarı kart gördü.

  12. dakikada Bodrumspor'un geliştirdi atakta ceza alanı dışında topla buluşan Cenk, kaleyi yokladı, top üstten auta çıktı.

  13. dakikada Vanspor, Oktay ile net bir golden yararlanamadı. Ceza alanı içinde Ömer Yıldız'ın pasında penaltı noktasında topla buluşan Oktay Aydin, topu kaleye istediği yollamadı, savunma topu uzaklaştırdı.

  21. dakikada Bodrumspor atağında Emre yerde kaldı, hakem serbest vuruş noktasını gösterdi. Serbest vuruşu kullanan Orhan, topu ceza alanına yolladı, ancak Bodrumspor ileri uç oyuncuları bu pozisyonu değerlendiremedi ve atak autla neticelendi.

  VANSPOR DİREĞE TAKILDI

  26. dakikada gelişen Vanspor atağı faulle durduruldu. Hakem serbest vuruş kararı verdi. Barış ve Sedat paslaşarak kullandı. Ardından gelişen atakta ceza alanı içinde top Barış Gök'ün önünde kaldı, bu oyuncunun vuruşunda savunmanın da müdahalesiyle top direğe çarparak oyun alanına geri döndü. Vanspor, böylesi uygun bir pozisyonda golü bulamadı.

  32. dakikada kontra atağa kalkan Bodrumspor savunmada açık verdi. Sedat Cengiz'in müthiş pasında, Burhan önemli ataktan faydalanamadı.

  33. dakikada Vanspor'da Ömer yerde kaldı. Kısa süreli sakatlığın ardından oyun alınana geri döndü.

  Hakem ilk yarının bitimi için 2 dakika uzatma gösterdi.

  İlk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

  İkinci yarının başında Bodrumspor'da Süleyman Güneş yerini Murat Elkatmış'a bıraktı.

  İkinci yarıya Vanspor başladı.

  48. dakikada Vanspor sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Sedat'ın ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

  50. dakikada Bodrumspor sol kanattan atak geliştirdi. Batuhan'ın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Süleyman'ın vuruşunda top yandan auta çıktı.

  54. dakikada Bodrumspor'da Celal Dumanlı, Vanspor'lu futbolcuya yaptığı sert hareketten dolayı sarı kart gördü.

  56. dakikada Vanspor net bir gol kaçırdı. Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Burhan sol çaprazdan ceza alanına girmeden topu kalecinin üzerinden aşırdı, top az farkla üstten auta çıktı.

  63. dakikada Bodrumspor'da Batuhan Ayvaz yerini Adem Metin Türk'e bırakırken, Cenk Şen ise yerini Enes Karakuş'a bıraktı.

  68. dakikada Vanspor'lu futbolcuların paslaşmasında top son olarak Sedat Cengiz'de kaldı. Sedat'ın uzaktan sert şutunda, top kalecide kaldı.

  74. dakikada Vanspor'da Selim Kayacı yerini Muhammet Mahmut Emir'e bıraktı.

  77. dakikada Bodrumspor direğe takıldı.  Enes Karakuş şık çalımlarla ceza alanı içine girerek topu Celal'in önüne bıraktı. Celal'in sert vuruşunda, top üst direkten oyun alanına döndü.

  78. dakikada Bodrumspor'da Murat Elkatmış sarı kart gördü.

  80. dakikada Vanspor köşe atışı kazandı. Sedat'ın ortasında, Şiyar iyi yükselerek sert vurdu, kaleci topu son anda parmaklarıyla tekrar kornere çeldi.

  81. dakikada Vanspor'da  Burhan Arman yerini Ali Say'a bırakırken, Sedat Komi ise yerini Abdulkadir Özdemir'e bıraktı.

  BODRUMSPOR 83'TE GÜLDÜ

  83. dakikada Bodrumspor 1-0 öne geçti. Gelişen atakta ceza alanı içinde topla buluşan Adem Metin Türk, fileleri havalandırarak takımını 1-0 geçiren golü kaydetti.

  88. dakikada Bodrumspor'da Oğuzhan yerini Batuhan Berkay Fındık'a bıraktı.

  Hakem maçın bitimi için 5 dakika uzatma verdi.

  90+1. dakikada Bodrumspor'da Halil İbrahim sarı kart gördü.

  90+3. dakikada Bodrumspor'da Halil İbrahim yerini Hüseyin Erkan'a bıraktı.

  Maç Bodrumspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

  EYÜPSPOR ALDI BAŞINI GİDİYOR

  Lider Eyüpspor, deplasmanda Pendikspor'u  3-0 mağlup ederek, 62 puanla en yakın rakibine 14 puan fark attı.

  Bodrumspor, Vanspor'u 1-0 mağlup ederek 48 puanla ikinci sıraya yükseldi. Vanspor ise bu mağlubiyetle 47 puanla üçüncü sıraya geriledi.

  Sakaryaspor deplasmanda Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak 46 puanla dördüncü sırada kalırken, Turgutluspor deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederek 46 puanla beşinci sıraya yükseldi. 

  Kırşehir Belediyespor evinde Kırklarelispor'a 3-2 mağlup olarak 43 puanla altıncı sıraya gerilerken, Kırklarelispor bu galibiyetle 41 puanla yedinci sıraya yükseldi.

  Etimesgut Belediyespor deplasmanda Serik Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek 40 puanla sekizinci sıraya yükselirken, Serik Belediyespor ile bu mağlubiyetle dokuzuncu sıraya geriledi.

  Deplasmanda Mamak FK ile 2-2 berabere kalan Tarsus İdman Yurdu 37 puanla onuncu sıradaki yerinde kalırken, Karacabey Belediyespor evinde Pazarspor'u 1-0 mağlup ederek 36 puanla onbirinci sıraya yükseldi.

  Pendikspor lider Eyüpspor mağlubiyetle 35 puanla onikinci sıraya gerilerken, Sakaryaspor ile 2-2 berabere kalan Sivas Belediyespor onüçüncü sırada yer aldı. Bayburt Özel İdarespor evinde GMG Kastamonuspor ile 1-1 berabere kalırken, Tetiş Yapı Elazığspor ise evinde Karatay Termal 1922 Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

  Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29