Baykara'dan, destek için serzeniş…

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, kulüpleri için destek talebinde bulunarak, görüştükleri kurum temsilcilerinin seslerini duymasını istedi.

Baykara'dan, destek için serzeniş…

             2019-2020 sezonunda zorlu bir yola koyulduklarını söyleyen Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü olarak destek almak için çok mücadele ettiklerini anlatan Hanefi Baykara, söz konusu desteği istemeye devam edeceklerini vurguladı.
Hafta sonu tekerlekli basketbol takımlarının deplasmanda Kocaeli takımı ile karşılaştıklarını, zorlu geçen maçı kazanmasını bildiklerini anlatan Baykara, “Burada canlarını dişine takarak Van için mücadele eden sporcu kardeşlerimi canı gönülden kutluyorum” dedi.

 


         Çok umutsuz başladıkları sezonda kendilerini umutlandıran güzel gelişmeler yaşamaya başladıklarının altını çizen Baykara, “Kocaeli deplasmanı öncesi ne yapacağımızı bilmiyordu. Bu sorunu bilen ve çözüm kapısı olan en büyük yer Van Büyükşehir Belediyesi olduğunu biliyorduk ve dilekçelerimizi vermiştik. Umudumuz tamamen biterken tekrardan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda sporcularımız engelli camiamızı umutlandıracak haberi bize Van Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanımız Tefik Tepe verdi. İnşallah bu sorunlarınızı Sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez’in ve Genel Sekreterimizin talimatları ve destekleri ile en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız denildi. Borçlanarak gittiğimiz deplasmanda galip geldik. Sorunlar ve sıkıntılar büyüktü, umudumuzu hiç kaybetmedik” dedi.

 


       Baykara, geçen yıl Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine destek olduğunu hatırlatarak, bu yıl da umutlarını koruduklarını ifade etti.


      Baykara, “Sesimize ses olan, bizlerin önündeki engelleri kaldırmak için bize umut veren büyükşehir yetkililerine teşekkür ediyoruz. İnşallah spor kulübümüze her yıl olduğu gibi bu yıl da gereken destek verilir. Çünkü bununla ilgili olumlu görüşmelerimiz oldu ve umudumuz artı hevesimiz kursağımızda kalmadan kaldığımız yerde çalışmalarımıza daha istekli ve azimli bir şekilde devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 


      Verilen sözlerin gerçekleşmesi halinde konuyu yine basın aracılığıyla kamuoyuna duyuracaklarını anlatan Baykara, hafta sonu evlerinde İstanbul Fuzel Ev 1453 takımı ile oynayacaklarını hatırlattı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2019, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER