Bayan Zorluoğlu, açılış ve ziyaretlerde bulundu

Vali Murat Zorluoğlu’nun Edremit ziyaretine katılan Sevcan Zorluoğlu hanımefendi ayrı bir program dâhilinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) Sosyal Marketi ve ilçede hizmete alınan aile destek merkezlerine (ADEM) ziyaretler gerçekleştirdi.

Bayan Zorluoğlu, açılış ve ziyaretlerde bulundu

   Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli ve eşi Aylin Çiçekli tarafından karşılanan Vali Murat Zorluoğlu, ilçede çeşitli açılış, toplantı ve incelemelerde bulunurken, eşi Sevcan Zorluoğlu hanımefendi ise, Kaymakam Çiçekli’nin eşi Aylin Çiçekli, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan’ın eşi Dilek Özfidan ve İl Emniyet Müdür Vekili Hayati Önge’nin eşi Hacer Önge ile birlikte kadınlara yönelik hizmetleri incelemek üzere kendi programına devam etti. 

   Zorluoğlu hanımefendi ve beraberindekiler, ilk olarak Edremit Kaymakamlığı SYDV tarafından açılan Sosyal Market’e gitti. Burada giyim mağazasına giren Zorluoğlu hanımefendi, mağazaya gelen vatandaşlarla birlikte kıyafet seçti. Daha sonra gıda marketine geçen Zorluoğlu hanımefendi, burada da marketten yararlanan vatandaşlarla sohbet etti ve devletimizin her zaman vatandaşlarının yanında olduğunu kaydetti. 

  Daha sonra Süphan Mahallesinde hizmete alınan Aile Destek Merkezi’ne geçen ve burada incelemelerde bulunan Zorluoğlu hanımefendi, okuma-yazma, el sanatları ve dikiş-nakış kurslarına katılan kadınlarla bir araya geldi. Sohbet ettiği kadınlarla birlikte şövale başına geçerek yağlı boya tablo yapımına ortak olan Zorluoğlu hanımefendi, merkezdeki kreşte bulunan çocuklara da çeşitli hediyeler takdim etti.

   Şabaniye ve Esentepe mahallelerindeki ADEM’leri de ziyaret eden Sevcan Zorluoğlu hanımefendi, bu merkezlerdeki incelemeleriyle ilçedeki programını tamamladı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018, 07:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER