Başkan Vekili Aslan, esnafların sorun ve taleplerini dinledi

Van'ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ilçe genelinde esnaf buluşmalarını sürdürüyor.

Başkan Vekili Aslan, esnafların sorun ve taleplerini dinledi

  Sorunları tespit etme, talep ve önerileri dinlemek için esnaflarla sürekli buluşan Başkan Vekili Sinan Aslan, bu kez de Cumhuriyet Mahallesi, Zübeyde Hanım Caddesi esnafıyla bir araya geldi.

  Aslan, esnaflara hem hal hatır sordu, hem bol kazançlar diledi hem de sokakla ilgili istek ve önerileri dinledi. Belediye Başkan Vekili Aslan’a, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleri de eşlik etti. Esnaflar pandemi sürecinden kaynaklı kiralarını ödeyemediklerini, sokağın yenilenmesini, daha iyi bir şekilde aydınlatmasını, caddeye çöp kovalarının ve geri dönüşüm kutularının bırakılmasını isterken trafik, parkomat ve park sorununun da giderilmesini istediler.

   “ZÜBEYDE HANIM CADDEMİZİ YENİLEYECEĞİZ”

  Başkan Vekili Aslan, belediye olarak ilçedeki esnaf ve sanatkârların her zaman yanlarında olduklarını belirterek, "Bu doğrultuda esnaflarımızla sürekli bir araya geliyoruz. Herkese eşit mesafedeyiz. Millete hizmet için elimizden ne geliyorsa onu yapıyoruz. Koronavirüs (Covid-19) vaka sayısında 30 büyükşehir arasında en iyi durumda olan şehir biziz.  İleriki dönemde kısıtlamalar kademeli olarak gevşetilecek. Bu caddemizi de prestij caddeler gibi yenileyeceğiz. Esnaflarımızın sokaklarıyla ilgili talepleri var. Bizde bunları değerlendireceğiz. Uygulanabilir talepleri karşılayacağız" ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29