Başkan Tanış'tan gazetemize ziyaret…

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

Başkan Tanış'tan gazetemize ziyaret…

          10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret eden Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Gazetemiz Sahibi Cafer Karakoç ve Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ile görüştü.

 


            Gazetecilerin gününü tebrik eden Başkan Tanış, “Ülkedeki tüm gazetecilerin gününü tebrik ediyoruz. Bu vesileyle bizler de ilimizdeki gazete kuruluşlarını ve medya mensuplarını ziyaret etmek istedik. Bölge Gazetesi de her açıdan sesimizi kamuoyuna duyuran, ilkeli haber yapan bir kuruluş. Bu anlamda tüm çalışanların ve sizlerin gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 


         Ziyarette Gürpınar’da yapılan ve yapılacak çalışmalardan da söz eden Başkan Tanış, “Gürpınar’da güzel çalışmalar yapıyoruz. İnşallah yakın zaman içinde projelerimiz hayata geçer, ilçeyi yaşanır bir hale getirme arzusundayız” diye konuştu.

 


      Gazetemiz Sahibi Cafer Karakoç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hayrullah Başkan ile birlikte Gürpınar’da gerçekten de güzel çalışmalar oluyor. Ben kendisine teşekkür ediyorum” dedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2020, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29