Başkan Say'dan Faruk Alpaslan'a ziyaret

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, S.S. Van Hızır Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Faruk Alpaslan’a iadeyi ziyarette bulundu.

Başkan Say'dan Faruk Alpaslan'a ziyaret

            Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, belediye başkanlığı görevine başlaması nedeniyle kendisine ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan S.S. Van Hızır Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Faruk Alpaslan’a iadeyi ziyarette bulundu. Başkan Say, göreve başladığından bu yana yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek projelerini anlattı.

 


        Öncelikle Faruk Alpaslan’a teşekkürlerini ileten Başkan Say, “Hem seçim öncesi hem de seçim sonra verdiği destekten dolayı kendisine müteşekkirim. Faruk Başkan, Van’ın çok değerli bir şahsiyetidir. Esnafın derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinen ender insanlardan birisidir” dedi.

 


          İSMAİL SAY, "EDREMİT TÜRKİYE’NİN TURİZM MERKEZİ OLACAK"
Hayata geçirecekleri projelerle Edremit’i Türkiye’nin incisi haline getireceklerini aktaran Başkan Say, "Önceliğimiz ilçenin yollarını yapmak ve çevresini temiz tutmak. Amacımız ise hayata geçireceğimiz projelerle Edremit’i Türkiye’nin en güzel turistlik kentleri haline getirmek. Böylece Edremitli hemşehrilerimizi mutlu, huzurlu ve güvenli bir gelecek ile buluşturmuş olacağız" dedi.

 


            FARUK ALPASLAN, "KENTİ AYAĞA KALDIRACAK OLAN BİRLİKTİR"
Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’ın ziyaretinin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Faruk Alpaslan, “Sivil toplum ile yerel yöneticilerin birlikte hareket ettiği bir kent daima yükselecektir. Bizler Van genelinde bunu başarabilirsek eminim Van ileride dünyanın en güzel kentlerinden birisi haline gelecektir. Yeter ki birlik ve modern bir planlama olsun” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2019, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER