Başkan Akman, ilk doz aşısını oldu

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısının ilk dozunu yaptırdı.

Başkan Akman, ilk doz aşısını oldu

    Sağlık Bakanlığı’nın ülke genelinde başlattığı aşılama programı kapsamında sırası gelen Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, sağlık kurumuna giderek Covid-19 aşısının ilk dozunu yaptırdı.

    Sağlık çalışanlarına bu süreçte gösterdikleri gayret ve çabalarından dolayı teşekkür eden Başkan Akman, Türkiye, aşı politikasını en iyi şekilde yürüten birkaç ülkeden biri olduğunu kaydetti. Başkan Akman, “Sağlık ekiplerimiz, kar kış demeden evinden çıkamayan büyüklerimizin ayağına kadar giderek onlara aşı imkânı sağlıyor. Salgını yenmenin en etkili yollarından bir tanesi de sırası gelen vatandaşlarımızın gidip aşılarını yaptırmalarından geçtiğini düşünüyorum” dedi.

    Aşısını yaptıran sağlık çalışanına da teşekkür eden Başkan Akman, toplumun risk altında olan bütün kesimlerinin aşı yapması gerektiğini vurguladı. Başkan Akman, “Bu işin şakası yok. Bu zorlu süreci hep birlikte maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak üstesinden geleceğiz. Sağlıklı ve rahat günlerimize bir an evvel kavuşma umuduyla herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum” şeklinde konuştu.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2021, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29