Başkale'de stabilize yol çalışması…

Van Başkale Belediyesi, kırsal ve merkez mahalle yollarına yönelik stabilize yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Başkale'de stabilize yol çalışması…

            Başkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içerisinde bulunan Savaş Mahallesi ve bağlı Aşağı Durak ile Yukarı Duran mezralarında üst yapı çalışması başlattı. Planlama dahilinde yapılan çalışmaları yürüten Başkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalara Savaş Mahallesi’nde devam etti.

 

          Kısa bir süre önce kırsal mahalle ve bağlı bulunan Aşağı Durak ile Yukarı Durak mezraları içinde start verilen 3 Km stabilize yol ve 150 metre beton boru (büz) çalışması ile çamurlu ve bozuk olan mahalle yolları onarılıp ulaşım sıkıntısı yaşayan mahalle sakinlerinin sorunları çözüme kavuşturuldu.

 

            Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kırsalda yaptığı hummalı çalışma, bölge halkının da takdirini topluyor.

Belediye Başkanı Erkan Acar ve belediye yöneticileri de çalışma yapılan mahalleleri ziyaret ederek, ekiplerden bilgi aldı.

     

          Çalışmalar ile ilgili konuşan Başkan Acar, “Savaş mahallesi ve bağlı mezralarında startını vermiş olduğumuz yol çalışmasını tamamladık. Bu amaçla merkez ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. En kısa sürede mahalle içi yollarını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Hayırlı uğurlu olsun ” dedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2019, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29