Başhekim ve ekibi, denetimlerini sürdürüyor

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik ve hastane yönetim ekibi hastane içi değerlendirme ve denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

Başhekim ve ekibi, denetimlerini sürdürüyor

    Hastanenin yataklı servisleri, yoğun bakımlar, acil servis ve diğer birimler gezilerek yapılan çalışmalar ve yapılacak olan işlemler verilen hizmetler değerlendirilerek gözden geçirildi. Pandemi sürecinde de hastalara daha kaliteli ve daha verimli bir sağlık hizmeti sunmak amacıyla yapılabilecek işlemler belirlendi.

    Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de korona virüs tehdidi sürerken, Van'da bulunan hastanelerin yöneticileri tarafından denetimler yapılıp sorunlar minimize ediliyor. Bu bağlamda S.B.Ü Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik ve beraberindeki yöneticiler, hastanede denetimlerine hız kesmeden devam ediyor.

   Korona virüs tedbirleri kapsamında hastanede aksaklıkların giderilmesi konusunda sıkı denetimler yapan Başhekim Çelik Başhekim yardımcıları ve Hastane idarecileriyle birlikte, özellikle hastaların yoğun olarak kullandıkları acil servislerin hijyenik hale getirilmesini istedi.

   Doç.Dr.Çelik hastane personeliyle de yakından ilgilenirken, denetimlerin haftanın belirli günlerde devam edeceği kaydedildi.

   Başhekim Çelik, ayrıca sağlık çalışanlarına sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2020, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER