B.Vanspor'da kongre ve fikstür heyecanı...

Bugün Van TSO toplantı salonunda kongresini yapacak olan B.Vanspor’da 30 Temmuz’da yapılacak fiktür çekim heyecanı da var.

B.Vanspor'da kongre ve fikstür heyecanı...

     

        TFF 2. Lig maçları 1 Eylül’de başlıyor. Bu sezon TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek olan B.Vanspor, kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını yapmaya devam ediyor.

Teknik direktör Hasan Erkin Şimşir nezaretinde yapılan idmanlara taraftarlarda yoğun ilgi gösteriyor.

 

 

            Takımın önümüzdeki hafta hazırlık maçları yapabileceği Erzurum kampına hareket etmesi bekleniliyor.

Takım hazırlıklarını sürdürürken, bugün saat 14.00’da kongre yapılacak. Vatso toplantı salonunda yapılacak olan kongreye katılımın yüksek olması bekleniliyor.

 TFF 2.  Ve 3. Lig grup kuralları geçtiğimiz hafta çekilmişti. Herkesin merak ettiği Fikstür çekiminin tarihide belli oldu. 2019-2020 sezonu TFF 2. Lig ve 3. Lig fikstür çekimi 30 Temmuz Salı günü yapılacak.

 

 

          TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda saat 11.00'de TFF 2. Lig, saat 15.00'te ise TFF 3. Lig fikstürleri, TFF yetkilileri ve kulüplerin temsilcileri katılımıyla çekilecek.

 

 

           Spor kamuoyu ve taraftarları bugün yapılacak kongre ve 30 Temmuz’da yapılacak fikstür çekimi heyecanı sarmış durumda.

Bugün yapılacak kongre sonunda B.Vanspor’un 2019-2020 futbol sezonu yeni yönetimi belli olacak. Sonraki hafta ise yönetimde görevi bölümü yapılacak.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2019, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER