Arpa Boyu, okuyucularla buluştu

Arpa Boyu adlı kitap, Yazar Sevgi Ataş tarafından yoğun emekler sonrası, hazırlanıp, Artos Yayınevi'nden okuyucular ile buluştu.

Arpa Boyu, okuyucularla buluştu

   Van' da başlayan Kitap Fuarı günlerine Artos Yayınevinden yeni çıkıp piyasaya sürülen "Arpa Boyu" adlı kitap okuyucunun beğenisine sunuldu.
    Kitap, kısa öykülerden oluşuyor. Anadolu kadınını hayatından kesitler anlatılarak, kadın olmanın zorluğunu dile getiriliyor. Manevi ve duygusal değerlere ağırlık verilen kitapta, içsel düşüncelerle beyin fırtınası yaşanması, sadece okumak değil, okurken okuyucunun bir şeyler htirmesi aynı zamanda kendisinden bir şeyler bulacağı hikayeler oldukça akıcı bir dile sahip.
    Yazar Sevgi Ataş tarafından yoğun emekler sonrası, hazırlanıp, Artos Yayınevi kalitesiyle kitapseverler ile buluşan " Arpa Boyu " için yazar Sevgi Ataş; amacımız kitapseverlere bir baş ucu kitabı hediye etmek, çok yükseklerde gözümüz yok, edebiyat dünyasında tabiri caizse Arpa Boyu kadar yol alabilirsek kendimizi bahtiyar sayarız, yüreğimden geldiği gibi yazdim. yüreklerde hissedileceğine inaniyorum, dilerim okuyucularım, var olan eksikliklerimizi ve hatalarımızı hoşgörürler, şimdiden tüm okurseverlere keyifli okumalar dilerim, diyerek sözlerini noktaladı.
    Artos Yayınevi sahibi, aynı zamanda Şair ve yazar olan Abdurrahman Adıyan ise yaptığı açıklamada, "Yayınevimizde büyük bir titizlikle aynı zamanda keyifle çıkardığımız Arpa Boyu adlı kitabın, edebiyat dünyasına yeni bir soluk getireceğine inanıyorum, geçtiğimiz ay Istanbul'da çok güzel bir tanıtım yaptığımız kitabın yazarının ilerleyen dönemde, imkanlar dahilinde Van' da ağırlayıp, okuyucular için bir imza günü düzenleme düşüncemiz var, inşallah nasip olur Arpa Boyu kitabının değerli yazarı sayın Sevgi Ataş hanımefendiyi burada Vanlı kitapseverler ile buluşturarak hedefimize ulaşırız, şimdiden hayırlı olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2017, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER