Akdoğan'dan, Vali Zorluoğlu'na bilgilendirme…

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Akdoğan,2017-2018 faaliyetleri, Van’daki sağlık çalışmalarını ve Sağlık Bakanlığının yeni taşra yapılanmasıyla ilgili Van Valisi Murat Zorluoğlu’na bilgilendirmede bulundu.

Akdoğan'dan, Vali Zorluoğlu'na bilgilendirme…

   İl Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Sayın Murat Zorluoğlu ve Vali Yardımcısı İshak Çınar Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan ve kurum çalışanları tarafından karşılandı.

   Kasım ayı içerisinde yeni görevine başlayan Sağlık Müdürü Op. Dr. Akdoğan’a ve ekibine hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Zorluoğlu, kurum çalışmalarıyla ilgili kendisinden brifing aldı.

   İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Akdoğan 2017-2018 faaliyetleri, Van’daki sağlık çalışmalarını ve Sağlık Bakanlığının yeni taşra yapılanmasıyla ilgili Vali Zorluoğlu’na bilgilendirmede bulundu.

   Vali Zorluoğlu, ziyarette hazır bulunan Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ömer Bilici, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Bahadır Öndeş, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Ahmet Arslan ve Başkan yardımcıları katıldı. Sağlık Müdürlüğü olarak bölgede yapılan çalışmalar, faaliyetler ve planlanan projeler hakkında bilgi sonumu gerçekleştirildi. İlimiz adına yapılan çalışmaları başarılı bulduğunu ifade eden Vali Zorluoğlu, kurum çalışanlarını tebrik ederek, kurumdan ayrıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29