Ak Parti yönetiminin ziyaretleri sürüyor

AK Parti Van İl Yönetimi 23 Haziran 2019 Pazar günü yapılan İstanbul seçimlerinden sonra başlattığı STK ziyaretlerine devam ediyor.

Ak Parti yönetiminin ziyaretleri sürüyor

               AK Parti Van İl Yönetimi tekrarlanan 23 Haziran İstanbul seçimlerinden sonra kent genelinde adeta ziyaret seferberliğine çıktı.
Esnaftan STK’lara; kamu kurumlarından ev ziyaretlerine kadar her gün bir dizi ziyarette bulunuyor. İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu liderliğindeki il yönetiminin bu ziyaretlerin bir erken seçim çalışması mı, yoksa yerel seçimler sonrası yapılan ziyaretler mi sorularını akıllara getirdi.

 


             VAN TİCARET BORSASI ZİYARETİ
 Yaklaşık 2 hafta önce başlayan ziyaretler dün de devam etti. AK Parti Van İl başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve il yönetimi Van Ticaret Borsasını ziyaret etti. Türkmenoğlu ve ekibi, VANTB Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer ve yönetimi ile bir araya geldi.  Burada İl gündeminde öne çıkan konular değerlendirildi.  Süer ve ekibi Türkmenoğlu ve ekibiyle bölge tarımı ve hayvancılığa dair önemli konularda görüş alış verişinde bulundu. Van’ın sorun ve sıkıntılarının tek tek ele alındığı görüşmede buna yönelik çözüm önerileri değerlendirildi.

 


        MUSİAD VAN ŞUBESİ ZİYARETİ
AK parti yönetimi daha sonra STK ziyaretleri kapsamında Van MÜSİAD Van Şubesi'ni ziyaret etti. MÜSİAD Van Şube Başkanı Muzaffer Bakan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Türkmenoğlu ve ekibi, Van iş insanların sıkıntılarını dinledi. Sanayicilerin talep ve isteklerini dinleyen Türkmenoğlu, ekonominin bel kemiğini oluşturan sanayicilerin sıkıntılarının giderilmesi için ellerinde geleni yapacaklarını söyledi.

 


             KOOP-İŞ SENDİKASI ZİYARETİ
Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (Koop-İş) Van Temsilciliğini ziyaret eden Türkmenoğlu, burada KOOP-İŞ Van Şube Başkanı Ayhan Özbek ve yönetimiyle bir araya geldi. Burada İş hayatına ait sorunlar görüşüldü.

 


          YOL-İŞ 1 NOLU VE 2 NOLU ŞUBE ZİYARETİ
AK Parti Van İl Yönetimi daha sonra Yol-İş Sendikası’na geçtiler.
Türkmenoğlu ve ekibi, burada Yol-İş Sendikası 1 No'lu Şube Başkanı M. Salih Çalımlı ile Yol-İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanı M.Şah Aslan'ı ziyaret etti. Burada gündeme dair değerlendirmelerde bulunuldu.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2019, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER