Ak Parti Van teşkilatı yeni üye kayıtlarını başlattı

AK Parti Van İl Başkanlığı, yeni üye kayıtları ve üye güncellemeleri için ilçe Koordinatörleri, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile bir toplantı gerçekleştirerek çalışmalar için start verdi. İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, son yıllarda partilerine olan ilgiyi tescillemek için üye kayıtlarına büyük önem verdiklerini söyledi.

Ak Parti Van teşkilatı yeni üye kayıtlarını başlattı

   Kovid-19 pandemi tedbirlerinin yumuşamasının ardından AK Parti Van İl Başkanlığı saha çalışmalarını yoğunlaştırdı.

    Tüm ilçelerde başlatılan esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından şimdi de yeni üye kayıt ve üye güncelleme faaliyetine geçildiği bildirildi.

Bu kapsamda İl Başkanlığı binası toplantı salonunda bir toplantı düzenlendi. Toplantıya, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu başkanlık etti.

    İlçe Koordinatörleri, İlçe Başkanları, Kadın, Gençlik Kolları İl ve İlçe Başkanları’nın katıldığı toplantıda, Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdulsamet Göl, yapılacak yeni üye kayıt ve üye güncelleme çalışmaları hakkında katılımcılara geniş çaplı bilgi aktardı.

    Ardından bir konuşma yapan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, saha çalışmaları kapsamında startını verdikleri üye kayıt çalışmasının önemine vurgu yaptı.

   Partilerinin Van’da her geçen gün yükselen bir ivme içerisinde olduğuna da değinen Türkmenoğlu, “Partimiz ve hükümetimiz, liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 18 yıldan beridir bizleri gururlandıran icraatlar ortaya koymuştur. Bizler saha çalışmalarında hükümetimizin ve partimizin yaptığı ve ortaya koyduğu eserleri gururla aktaracağız. Halkımıza hatırlatacak ve partimize gönül verenleri çatımız altında toplamaya devam edeceğiz. Tüm teşkilat mensuplarımızla sahaya inecek ve partimize gönül verenleri bularak üye kayıtlarını yapacağız. Şunu ifade etmekte fayda görüyorum. Çözümün bir parçası olmayanlar, sorunun parçası demektir. Bizler çözümde yer almak isteyen her Vanlıyı bünyemize katmak için çalışacağız” dedi.

   Toplantı, diğer katılımcıların yapılacak üye kayıt çalışmaları hakkında görüşlerini bildirmelerinin ardından son buldu.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2020, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29