Ak Parti Van Teşkilatı üye kaydında rekor kırdı

AK Parti Genel merkezi tarafından Türkiye genelinde başlatılan yeni üye kaydı çalışmasında Van İl Başkanlığı, "Genç Üye" alanında Mardin'in ardından Türkiye 2'ncisi oldu.

Ak Parti Van Teşkilatı üye kaydında rekor kırdı
Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile başlatılan üye kayıt  çalışmaları kapsamında Van'ın en başarılı 2. il olduğu bildirildi.

Konuyla ilgili bilgi veren AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, başarıda emeği geçen ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, 13 İlçe teşkilatı, mahalle başkanları, sandık görevlileri ve meclis üyeleri ile emeği geçen herkesi tebrik etti.

Van'ın genç nüfus yoğunluğuna da dikkati çeken Türkmenoğlu," Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Van'da ana kademe, kadın, gençlik, 13 İlçe teşkilatımız ve AK Parti'ye gönül vermiş fedakar insanlarımız sahada yeni üye kaydı çalışması gerçekleştirdiler. Yaklaşık 1 ay gibi kısa sürede bizleri gururlandıran performanslar ortaya koydular. Gayret ve çaba sonucunda Mardin'in ardından Vanımız genç üye kaydında Türkiye ikincisi olmuştur. Bu gurur kaynağını, tüm teşkilat mensuplarıma ve AK Parti'ye gönül vermiş herkese armağan ediyorum. İnşallah çok daha güzel gayret ve çabayla gelen başarılara hep birlikte Van olarak şahitlik edeceğiz" dedi.

TÜRKMENOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Ak Parti Gençlik Kolları Van İl Başkanı Muhammed Çalağan ise Van'ın böyle güzel başarılarla gündeme gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bu başarının kendilerini motive ettiğini ve gençler için daha güzel faaliyetler ortaya koymak için gecelerini gündüzlerine katacakalrını da sözlerine ekleyen Çalağan, "Serhat şehrimiz Van'ın böyle başarılarıyla gündeme gelmesi bizleri onurlandırıp, gururlandırmıştır. Göreve geldiğimiz günden beri durmadan gece gündüz çalışarak bu kutlu davaya hizmet edip, Cumhurbaşkanımız'ın yolunda ona yoldaş olmaya gayret gösteriyoruz. Başlatılmış olan genç üye çalışmalarında 2. olduk. Ben buradan, bizlere desteklerini esirgemeyen ve Van için gecesini gündüzüne katan Il Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu' na teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Ailemizi her geçen gün daha da büyütmek gayesindeyiz. Ailemize yeni katılan genç üye kardeşlerime hoşgeldiniz diyorum. Sizlerle beraber kadim şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok yola devam İnşaallah" şeklinde konuştu.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2020, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER