AK Parti Van Teşkilatı'ndan saha çalışmaları...

AK Parti Van İl Başkanlığı, üye kayıt ve saha çalışmalarını, yüzlerce teşkilat mensubunun katılımı ile 4. kez gerçekleştirdi.

AK Parti Van Teşkilatı'ndan saha çalışmaları...
  Pandemi sürecinin yumuşamasının ardından üye kayıt ve esnaf ziyaretlerine yoğunluk veren AK Parti Van İl Başkanlığı, bunlara bir yenisini daha ekledi. 
  İl, ilçe ana kademe, Kadın ve Gençlik Kollarının katıldığı 14 ayrı ekip, şehrin çeşitli bölgelerinde esnafları ziyaret etti ve bayramlarını tebrik ettiler.
   Saha çalışmasına başkanlık eden AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul, amaçlarının Van'da çalınmadık kapı ve derdi ile dertlenilmeyen hiç kimse bırakmamak olduğunu söyledi. Göreve geldikleri günden beri toplumla entegrasyon için büyük bir çaba ve gayret içerisinde olduklarını da ve bunun meyvesini başlattıkları üye kayıt çalışmasında topladıkları ı da sözlerine ekleyen Tuğrul, " Van'da göreve geldiğimiz günden beri gerek ilçelerde, gerek mahallelerde, gerek esnafımızla ve gerekse  halkımızla aralıklı periyotlarla bir araya gelmeyi, onları dinlemeyi, hükümetimizin yaptığı hizmetleri anlatmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı Milletvekillerimiz, kurum yetkilileri ile il başkanlığımız aracılığıyla buluşturup, yerinde tespit ve müdahale ortamını sağlıyoruz. İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu'nun öncülüğünde gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalardan çok olumlu geri dönüşler elde ediyoruz. Halkımızın bize olan güveni, memnuniyet derecemizi katbekat artırmaya vesile olmaktadır. Toplumumuzda tesis ettiğimiz güven, bizlerin çok candan karşılanmasını da sağlamaktadır. Partimizin 2023 hedeflerini Vanımızda yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
 
 Parti binası önünde toplanan teşkilat mensupları, belirlenen 14 ayrı bölgeye dağılarak esnafları ziyaret etti, vatandaşlara partilerinin çalışmalarını anlattı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi 
 
 
 
 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2020, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29