Ak Parti, seçim sürecini değerlendirdi

AK Parti Van İl Başkanlığı İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu başkanlığında, İl Seçim Koordinasyon Merkezinin düzenlediği Seçim değerlendirme toplantısı ile seçim sürecini değerlendirdi.

Ak Parti, seçim sürecini değerlendirdi

   Seçim sürecinin değerlendirildiği toplantıya Başkan Türkmenoğlu'nun yanı sıra AK Parti Van Milletvekili adayları Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, Abdulahat Arvas, Ebubekir Kaçmaz, Gülşen Orhan, Yılmaz Kılıç, Bilal Emre Yörük ve Malık Özbey ile AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. 


   Başkan Türkmenoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda, Milletvekili adaylarının ve İl Teşkilatının 24 Haziran erken seçim kararının alındığı günden bu yana yapılan çalışmaları değerlendirildi. 

   İl SKM tarafından hazırlanan sunum ile yapılan ve yapılacaklar ile izlenecek yol haritası belirlendi.

   Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, erken seçim kararının alındığı günden itibaren teşkilatın tüm birimleri ile sahalarda olduğunu ve çok verimli bir seçim süreci geçirdiklerini vurguladı.

   Türkmenoğlu, "Birbirinden değerli 8 adayımızın belirlendiği günden itibaren de İl Seçim Koordinasyon Merkezimiz çok yoğun programlarla gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmadık. Bazı mahallelerimizde vatandaşlarımızın bizleri görünce mutluluk ve heyecanı zaman zaman bizleri duygulandırdı. Tabii bazen sıkıntılar da yaşadık. Kadın kollarımıza, Gençlik kollarımıza, ana kadamemize, Milletvekili adaylarımıza saldırılar yaşandı. Yıldırma politikaları uygulanmaya çalışıldı. Hiç bir zaman şer odakların oyununa gelmedik. Halkımızla kucaklaşmaya, milletin derdiyle dertlenmeye hiç kimse engel olmadı, olamayacak. Allah'ın izniyle bizim niyetimiz halisane olduğu için başarılı olacağımıza inancımız tamdır" ifadeleri kullandı. 
Toplantı yapılan istişarelerle basına kapalı bir şekilde devam etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2018, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER